Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadit29

Gdy powraca miłość sprzed lat ...

Polecane posty

Gość Nadit29

Mam wszystko .. zdrowe dziecko, męża, prestiżową pracę, piękny dom .. Wszystko poukładane .. Zaplanowane. Miłość też mam .. zarabia, wraca po pracy do domu, świata poza dzieckiem nie widzi, pomaga w domowych obowiązkach, raczej mnie nie zaniedbuje .. Spokojny, dobrze ułożony .. 8 długich lat razem, ciągle to samo .. Otwieram rano pocztę email - wiadomość na NK - napisał mój były Facet .. Wielka miłość, od której odeszłam 10 lat temu. Wyniosłam się do innego miasta, odcięłam całkowicie .. Dlaczego ? Chciałam stabilizacji - On był Niespokojnym Duchem, szalonym i nieprzewidywalnym .. Zawsze wiedziałam, czego chcę od życia - a najbardziej chciałam wpływoewgo, dobrze zarabiającego Męża i tego, żeby nigdy nie martwić się, czy wystarczy do pierwszego .. W moim rodzinnym domu bywało różnie .. chciałam żyć inaczej, lepiej.. Wiedział o tym. Ale nie rozumiał .. Wszystko to dziś mam. Odnalazł mnie na NK . Napisał, o pustych 10 latach .. Że z lekkoducha zmienił się w niedopoznania biznesmena .. I że nigdy nie zapomniał .. Na chwilę wróciły wspomnienia, które skutecznie umiałam zagłuszyć .. Spotkanie, jedno spojrzenie w oczy i zapewnienie, że jedno moje TAK może wiele zmienić .. wystarczyło, aby wzmiecić w miom sercu ból i żal .. Dziś znów napisał, że tak jak wtedy świat się zatrzymał .. Ktoś kiedyś powiedział, że w życiu nie można mieć wszystkiego .. Niestety.

Gość i co zamierzasz
?

Ci byli są z reguły przez nas wyidealizowani. Nie żyliśmy z nimi na co dzień i nie wiemy jacy sa naprawdę. A poza tym ze związkiem z nimi wiążą się beztroskie lata i miłe wspomnienia. nie warto dla marzeń niszczyć życia sobie i bliskim

wow masz problem.....odpowiedz sobie szczerze...czy go kochasz?????????

Gość bywaaa
Wiedząc, że masz rodzinę, a nk nie trudno się o tym dowiedzieć, nie powinien pisać Ci takich rzeczy, jakby faktycznie nie był lekkoduchem to by tego nie pisał przecież to można przewidzieć, że to wzbudzi w Tobie wspomnienia, niepewności, niepokój...

Gość ona taka sobie
Nie daj się zwieść uczuciu nagłego zauroczenia gdyz często wygrywa z uczuciem długotrwałej, stabilnej już miłości. Tylko, że miłość buduje się latami, a zuroczenie tak czesto przychodzi jak i często równie szybko odchodzi i pozostaje tylko pustka.

Gość ona taka sobie
Fajnie jest znów poczuć to ukłucie w serduszku, ale umysł bardzo idealizuje naszych byłych i zamiast przypominać sobie dlaczego to sie nie udało wolimy przypominac sobie jak to cudownie było.

Gość Nadit29
Trudno tak przejść nad tym do porzadku dziennego .. bo serce nie sługa ..

Gość knkn
Tak z ciekawosci, jaka to prestizowa praca?:D

Gość ona taka sobie
Głupia NK czesto takimi własnie wpomnieniami rozbija małżeństwa. Ale ty bądź mądrzejsza od tych powracających złudzeń... zlikwiduj profil i odetnij sie od tej znajomości bo uwierz, że wielokrotnie nie warto.

Gość bywaaa
No trudno przejść do porządku dziennego...ale póki co nie radzę Ci się z nim spotykać.

Gość ojej ojej baju baju
jaka ładna, zgrabna historyjka... rzygam!

Gość i co zamierzasz
Były jest sam? Ile ma lat?

Gość Nadit29
Dzięki za odzew :) Miło mimo wszystko poczytać zdania Innych ..

Gość ona taka sobie
I juz napewno w zadnym wypadku nie zgadzaj się na zadne spotkanie z nim. Bo to tylko wszystko pogorszy.

Gość i co zamierzasz
Jakie uczucia żywisz do męża, dziecka ...? Warto całe swoje życie przewracać do góry nogami? Swoje jak swoje ale życie dziecka..?

Gość Nadit29
Nie jest Sam - Ma Rodzinę, Zonę i Dziecko. Zmienił się, wydoroślał, spoważniał. Niby ten Sam - ale .. Nigdy tak naprawdę nie przestałam za Nim tęsknić, udawało się tylko skutecznie to tłumić .

Gość Nadit29
Łatwo mówić, myśleć. Ale o wiele trudniej zrobić ..

Gość ona taka sobie
Nadit29 nie daj się zwieść temu uczuciu... miałabyś sumienie zniszczyć jego i swoją rodzinę???? Przeciez skoro on mając własną żonę wypisuje do ciebie takie rzeczy właśnie dlatego że nadal jest lekkoduchem, w dodatku bardzo skłonnym do zdrady. Pomyśl że nawet jeśli do niego wrócisz to wkońcu on moze cie wymienić na swoją kolejna miłość sprzed lat. Pomyslałaś o tym?????

Gość bywaaa
Co innego, jakbyście się gdzie przypadkiem spotkali, a co innego kiedy on pisze, a macie oboje rodziny, moim zdaniem nie jest zbyt poważny...

Gość ona taka sobie
Naprawde posłuchac mojej rady i zlikwidować swój profil na NK... nie daj się omamić złudnemu zauroczeniu. Wy mieliście juz swój lepszy i gorszy czas. Zamknij raz na zawsze ten etap życia... nie wyszło wam... więc przestań debatowac nad tym czy teraz byłoby inaczej.

Gość i co zamierzasz
Z niego też niezły numer! Ma żonę,dziecko i pisze Ci,że niby te wszystkie lata bez Ciebie były puste? Przykre.

Gość Nadit29
Myślę, że nie zawsze wszystko mozna wziąźć w życiu na logikę.. Nie zawsze wszystko można racjonalnie wytłumaczyć - sama od jakiegoś czasu nie poznaję siebie i swoich myśli.. Wydawało mi się, że mam kontrolę nad własnym życiem, że nie mam słabośći ..myliłam się. Obudziło się poprostu we mnie coś, co bardzo mocno chciałam w sobie zagłuszyć dawno temu .. Być może brakuje mi w moim życiu miłości, którą tak naprawdę zaznałam tylko u Jego boku. Myślę, że muszę na nowo się z tym uporać .. Wszystko jeszcze raz poukładać. Chciałam się wygadać.

Gość byle siuśka wejdzie
bajeczke ala mydlana opera wymęczy a wszyscy jakie poważne rady dajcie se siana głupole :D

Gość hehhehehe
bo ludzie tutaj tak łatwo dają się wkręcać w byle banał:D