Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek100

Moja dziwczyna zdradziła swojego byłego

Polecane posty

znaczy po 14 miesiącach razem zerwała z nim przez telefon jak była na imprezie i lizała się z innym. Czy mnie też zrobi w chuja? Dodam ze zerwała ze swoim chłopakiem dla mnie o czym nie raczyła poweidzieć , co o tym myślicie ??

Gość czyli ze
ty jestes tym kolesiem z którym sie lizała na imprezie zaraz po zerwaniu tak???bo nie łapie troche twojej mysli...

Gość jezeli z nim zerwala zanim
sie calowala to nie zdradzila. a dlaczego mialaby ci mowic ze zerwala z nim dla ciebie ?? zebys chodzil dumny jak paw czy co ????

Gość na dwoje
babka wróżyła 🖐️

nie nie nie ja jestem tym kolesiem Zerwała po 14 miesiącach i po 15 min całowała się z innym z którym nie była . później miała innego faceta przez 3 miesiące i zerwała z nim dla mnie

nie jestemc dumny , wręcz przeciwnie boje się ze mnie też rzuci chociaż mówi ze ja jestem tym jedynym

Gość eh gimnazjalisty gimnazjalist
y :classic_cool:

Gość czyli ze
wniosek jest jeden: nie zdradziła nikogo Najpierw zerwała wiec od tej chwili była wolna i mogła robic co zechce. To i tak tylko jej sprawa ale ona sie tylko calowała, a to chyba nie grzech> Jak facet zerwie z dziewczyna i zaraz potem kumple go ciagna na imprezke zeby sobie wyrwał panne na zabicie smutku to wtedy jest ok i nikt nie robi z tego problemu. bo ma prawo odreagowac. Ona miała takie samo prawo. Poza tym to ze zerwała po 3 miesiacach dla ciebie to też nie twój interes. po co niby mialaby ci to mówic? A jezeli masz taki z tym problem to pomysl ze i z jednym i drugim najpierw zakonczyła zwiazek. Jezeli ich nie zdradziła to ciebie tez

wiem tylko ze ja nie chce skonczyc tak jak ostatni. Mnie poznała przez kolege, i sie jej tak spodobałem ze od crazy chciała się umówic chciaż wtedy była ze swoim dlatego od razu z nim zerwała bez powodu. Moim skromnym zdanie tak się nie robi.

Gość czyli ze
powinna najpierw leciec na dwa fronty według ciebie? albo moze zerwac i odczekac jakis czas oczywiscie zgodny z twoim regulaminem? jak bedziesz sie tak zachowywał to kopnie cie w zadek predzej niz przypuszczasz

nie kopmnie mnie , to jest pewne ale ona mówi o związku na całe życie , a mi się nie widzi bycie z panną która zmienia kolesi jak "rękawiczki" z resztą mi tak nie zależy bo wiem ze już przynajmnie raz pojechała do wsojego byłego bez mojej wiedzy

Gość Tomasz 18 Stancja
Znam twoja panne. Posuwalem ja z wujem na dwa baty w zeszly weekand. Och ostra z niej sunia. Obrabiala kabana az iskry szly. Spijala wszystko grzecznie z podlogi. Potem zas poszla do Ciebie

Gość Tomasz 18 Stancja
No wiem, wreszcie cie znalazlem! To co teraz? Kogo zapniemy na 2 baty?

Gość trustno1
sam dales se odpowiedz przeciez, omijaj ja z daleka. kazda baba wykreci Ci kiedys jakis numer, a Twoja jak widac zrobi to wczesniej niz inne, podymaj ja, naciesz sie i zostaw zanim sie do niej przywiazesz. Pozdrawiam

kurde też mi się tak wydaje O mnie mówi ze jestem tym jedynym , ze kocha i nie potrafiła byc z nikim innym ale przeciez każda tak mówi , macie racje podymam ją ile się da i jak spierdoli to bede miał satysfakcje z tego że ja ją pierwszy jebałem :D

O ile nie miała nikogo przed tobą w wyrku.... Moja też poleciała ze mną w chuja, ale ja zdradziłem ją pierwszy bo wyczaiłem że klei się do swojego nowego "przyjaciela"... Przyszła kiedyś i powiedziała "wiem że tak głupio ale zdradziłam cię" a ja na to ze spokojem- "wiedziałem że tak będzie szmato, ale ja zrobiłem to wcześniej" ty byś widział jej wyraz mordy, :)

ja byłem pierwszy , nie bzykała się z żadnym innym i podchodzi to związków dosyć uczuciowo ale coś mnie odrzuca jeżeli miała 3 byłych , jest młoda 19 lat

hmmm no nie miałem lekko, skoro miała tylu facetów.... ja wolę mieć normalną a wierną dziewczynę niż jakąś wyjebaną niunię a szmatę... ;]

ja tez takiej bym nie ufala :O moj byly mi mowil o poprzedniej swojej dziewczynie,ze poznal ja na dyskotece i ona rzucila dla niego swojego wtedy obecnego chlopaka. dla niego to byo normalne, nie widzial w tym nic dziwnego, a dla mnie troche dziwne; przeciez zawsze jemu to samo moglaby wywinac. chociaz w sumie nie zdazyla,bo on ją szurnal ;) ale w twoim przypadku to ty powinienes wiedziec czy jej ufac czy nie, widzisz chyba czy jest w tobie zakochana czy nie

Tego nie wie i nie będzie wiedział ;] Bo wie to tylko osoba która niby ma kochać.... Ale powinien to wyczxyć czy zależy jej na nim czy nie... ;]

Gość kazek z piochów
smyrała sie z innymi i bajek nie opowiadaj