Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek100

Moja dziwczyna zdradziła swojego byłego

Polecane posty

Gość aaasssdddd
Skoro rzuciła pierwszego dla drugiego, drugiego dla trzeciego a trzeciego dla Ciebie to Ciebie też rzuci dla następnego. 100%, że tak właśnie będzie. Samo życie

Gość trustno1
Butchers Hook szacunek!

Gość Grzeczna123
Gdyby to kobieta z podobną (oczywiście odwróconą jeśli chodzi o płeć) historią założyła ten topik wszyscy usprawiedliwialiby jej chłopaka (zakochał się w Tobie od 1go wejrzenia, dobrze że jest doświadczony, facet musi się wyszumieć itp.) a skoro dziewczyna tak postępuje to od razu szmata. Kolego, skoro Ona miała wcześniej chłopaków ale straciła cnotę z Tobą to chyba coś znaczy? Ja też "miałam kilku facetów" jak pewnie byś to określił, bo całowałam się z kilkoma, chodziłam na imprezy gdzie poznawałam nowych chłopaków ale dziewictwo straciłam z obecnym - a jesteśmy razem 2 lata i na palcu noszę już pierścionek. Zastanów się czy Ty wogóle chcesz być z Nią czy tylko szukasz pretekstu dla zerwania.I czy po zerwaniu nie pójdziesz na imprezę żeby się rozerwać...

ale tak juz jest , nie mozecie się z tym pogodzic? Facet który przeleciał x panienek nie bedzie ponosił żadnych konsekwencji ale jeżeli panienka co chwile ma innego to coś jest nie tak , (owszem szanuję to ze ze mną to zrobiła a nie z innym) ale kiedy panienka wali się sie co chwile z innym to zawsze będzie Szmatą czy wam się to podoba czy nie.Taki stan rzeczy spowodowany jest tym ze faceci maja inne podejście do seksu niż kobiety i tym że z reguły facet ma dominacje w łóżku i gdy się z jakąś kocha to w jakimś stopni panna traci szacunek zrówno w jego oczach jak i w oczach innych , następnych partnerów.

Gość czyli wygląda na to
że ta panna juz nigdy nie znajdzie sobie nikogo? bo miala trzech tak zwanych byłych? hahahahah ostygnijcie chłopcy :D karolek nie będziesz ty będzie ktoś inny i na pewno będą szczęśliwi... nie wpadaj w paranoje :D

Gość czyli wygląda na to
szmatką?? przecież pisałeś, że byłeś jej pierwszym - chłopie gubisz sie idż zrób zadanie i do szkoły :D

Gość My Lord
karolek pamietaj Ciebie tez pusci kiedys kantem iwtedy zycie wyrowna rachunek!

Gość skoro byłes jej pierwszym
to własnie TY jestes tym byle kolesiem :P

Gość annijkaa
jak długo jesteście razem? mój chłopak miał przede mną kilka dziewczyn, najdłużej był z jedną 5 miesięcy! i też zachowywał się nieodpowiedzialnie, rzucał je, ale wyjechał na rok za granicę i bardzo dojrzał. po powrocie poznaliśmy się i jesteśmi ponad rok razem. :) zawsze warto dać szansę i się zaangażować. a może to miłość na całe życie? apeluję, nie rozliczajmy się z poprzednich związków! każdy popełnia błędy, a rozpamiętując byłych swojej dziewczyny można zwariować!

Gość popsłuchaj uważnie
ja też zdradziłam kiedyś byłego teraz jestem w związku z 3 letnim stażem i przez myśl by mi nie przeszła taka głupota wszystko zależy od tego czy dziewczyna cię kocha czy się tylko bawi

Gość zaciekawiło mnie 12345
blokers i ławkers To jakaś szybka dziewoja Nie denerwuj się, może już z Tobą nie jest tylko jeszcze SMS nie doszedł rozbawiłes mnie do łez :) piątka brachu

Gość to się nazywa po polsku
"ale tak juz jest , nie mozecie się z tym pogodzic? Facet który przeleciał x panienek nie bedzie ponosił żadnych konsekwencji ale jeżeli panienka co chwile ma innego to coś jest nie tak , (owszem szanuję to ze ze mną to zrobiła a nie z innym) ale kiedy panienka wali się sie co chwile z innym to zawsze będzie Szmatą czy wam się to podoba czy nie.Taki stan rzeczy spowodowany jest tym ze faceci maja inne podejście do seksu niż kobiety i tym że z reguły facet ma dominacje w łóżku i gdy się z jakąś kocha to w jakimś stopni panna traci szacunek zrówno w jego oczach jak i w oczach innych , następnych partnerów." hipokryzja i to taka że ja pierdolę.

Gość do karolka1000
To skoro jak facet sypia z dziewczyną to traci dla niej szacunek, to po co sypiasz ze swoją?