Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokata8090

lokata

Polecane posty

Gość lokata8090

poleccie dobre oprocentowanie,prosze..

Gość lokata8090
pzu? chyba pko?

Gość lokata8090
wlasnie szukam w necie, musze zrozumiec co ma pzu do lokowania kasy ;)

http://www.pzu.pl/?nodeid=1459 Jak widać w pzu też mają lokaty,ale właśnie widze, że oprocentowanie spadło już do 7,31 procent.Ja jak zakładałam rok temu to jeszcze było ponad 9 procent,ale we wszystkich bankach poszło w dół

No i jeszcze zwolnione z podatku,nie wiem czy jest gdzieś haczyk czy nie, przekonam się w czerwcu,bo mi sie bedzie kończyć lokata.

Gość gość
jak dla mnie lokata nie jest opłacalna, długi termin - mały procent... jakiś czas temu szukałam pracy on-line żeby troszkę sobie dorobić do domowego budżetu ale co rusz to jakieś beznadziejne propozycje aż w końcu mój znajomy podesłał mi link do serwisu, w którym on zarabia... na start dają 20 euro i w ciągu 5 tygodni zarabia się 14% od zainwestowanej sumy, co ważne jest to pewny zysk. Ta suma pozwala na poznanie serwisu ale nie daje jednak możliwości jako takiego wysokiego zarobku jaki by się oczekiwało od pracy dodatkowej. Pomyślałam więc tak.... mam lokatę ... żeby mi się tam coś odłożyło muszę czekać kilkanaście miesięcy... więc zrezygnowałam z lokaty i wszystkie pieniądze wpłaciłam na swoje konto w tym serwisie... i zarabiam... co miesiąc wypłacam dodatkową gotówkę a co najważniejsze wcale nie trzeba z tym dużo robićusmiech.gif Jeżeli jesteś zainteresowana/-y napisz do mnie na mojego "roboczego maila" pracaprzezinternetnr1@interia.pl . Posiadam wszystkie potrzebne materiały takie jak : tabelka samolicząca zyski, informacje jak zarabiać a nawet dowód wypłaty z serwisu.