Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-zawodówka

Faceci po zawódkach to dresiarze i chuligani, a dziewczyny to dresiary

Polecane posty

Gość Anty-zawodówka

Piją, biją się, szydzą z innych w twarz i golą się na łyso, mają tandetny gust, klną jak szewc i skandują wulgarne i obraźliwe hasła na meczach. Dziewczyny z zawodówek to puste, krzykliwe solary, dresiary, blachary i materialistki, które marzą o bogatym przystojnym mężu z dobrą furą, który będzie je utrzymywał. Większość z nich jara się techno, radiem Esca i imprezami typu Energy, a te grzeczniejsze szare myszki co najwyżej Rysiem Rynkowskim, Feelem i telenowelami. Pieją z zachwytu oglądając festiwal w Opolu i płaczą przy komediach romantycznych, mając je przy tym za arcydzieła kinematografii, a gra braci Mroczków to dla nich prawdziwa sztuka aktorska najwyżej klasy

Nie można tak uogólniać (mój kuzyn też jest w zawodówce, ponieważ w moim mieście tylko taka szkoła była z profesją fotograficzną), bo zawodóce chce robić liceum. Może orłem nie jest, ale menelem też nie. Choć przyznać muszę, że w 90% prawdą jest to co tu piszesz i znam to z własnego doświadczenia. Nawet w gorszych liceach czy technikach jest podobna sytuacja niestety

Gość zona faceta po zwodowce
moj facet skonczyl zawodowke i jest skinheadem ;p

Gość do zona faceta po zwodowce
i pewnie pije duzo i jest rasista

Gość to jest cała prawda
w 100% zgadzam się z autorką tematu. Zdarzaja się nieliczne wyjatki - ale one tylko potwierdzają regułę :O🖐️

jest rasista i nazista a alkoholu nie rusza, dobrze zarabia mamt sliczna 2 miesieczna coreczke i jestesmy przeszczesliwa rodzinka;) a to ze sobie chodzi na mecze i jezdzi na koncerty, to to co lubi, i nie mam nic przeciwko;)

Gość do zona faceta po zwodowce
nazisci to nie ludzie tylko dno

a dlaczego, ja mam na to zwracac uwage co on sobie myśli, soro go kocham, i nie zamienilabym go na zadną męską cipcię z przy której nie czułabym się bezpieczna. Tak wiem, że gdziekolwiek idę nic mi się nie stanie. Mój mąż jest w stanie dać mi poczucie bezpieczenstwa i za to go kocham nad zycie;) pozdrawiam wszystkie intelektualne cipcie, ktore cale zycie będą w stresie pod kiecką u mamusi;)

Sorry, ale autor topiku jest chyba jakimś płytkim idiotą.... Ja mam pełno znajomych po zawodówce. Nie są żadnymi dresiarzami, nie chodzą ogoleni na łyso debile itd... Kurwa skąd ten pomysł.... Z resztą ja do dziś żałuję że nie poszedłem pierw do zawodówki a potem do liceum zaocznego. Po zawodówce szybciej dostałbym pracę niż ze średnim i maturą.... tyle...

Gość po zawodowce to raczej
tylko fizyczna praca

No ale szybciej w obecnych czasach znajdziesz pracę niż ze średnim czy z wyższym..... WIem bo sam jestem bezrobotny i szukam od jakiegoś czasu.... ;/ Zawodówka+prawojazdy i masz prace na 100%. A ja po średnim i maturze ciągle szukam, teraz robie prawko. A jak skończę prawko chcę zrobić pełny kurs spawacza :) I zagranicę ;]

jedź jedź zagranicą nekrofili też pewnie potrzebują szukasz pracy?? nie wyżyjesz z brzdąkania w garażyku?? to po co te twoje próby?? bardzo ci się przydadzą na zmywaku w Norwegii 😭

czy każdy kto goli się na łyso musi być dresiarzem i bandytą? Ja się muszę golić bo niestety nie posiadam już kompletnego owłosienia (a kiedyś miałem nawet dready) i łysa pała wygląda po prostu estetyczniej.

BSE ja gole się od ok 12 lat ;] Tak jest wygodnie i tak mi się podoba. A brak kultury można zarzucić raczej autorom takich tekstów.

Mój brat jest po zawodówce, ma własną firmę , jeździ dobrymi samochodami i w ani jednej rzeczy nie przypomina kolesia z Twojego opisu.. To tak jakby powiedzieć,że wszystkie blondynki są głupie...

Krwawa miazga--> Nię będę dyskutował z osobą której inteligencja równa się dywanowi... Gadaj zdrów, ja już przestaję zwracac na ciebie uwagę debilu :)

Gość do Butchers Hook
ja wole miec wyzsze i pracowac w biurze, niz tyrac jak osiol

No dobra, Masz rację każdy tak woli. Ale zobacz, moi znajomi po zawodówkach bez żadnego problemu poszukali pracę... Mój kumpel który w tym roku obronił magistra siedzi na kasie w polomarkecie za 750 zł.... Oczywiście jeśli masz wyższe wykształcenie i znajdziesz pracę to siedzisz w biurze i nie tyrasz. Kasa większa itd, ale teraz bez znajomości trudno w czasie kryzysu dostać pracę w której nie będziesz pracował jako fizol....

Gość ale po zawodowce raczej
ciezko zostac prezesem albo dyrektorem

Gość lepszy faceto po zawodowce
niz student bez prawka

No to logiczne że po zawodówce nie zistaniesz prezesem czy coś... z drugiej strony przecież każdy może założyć swoją firmę, nie ma na to żadnego wpisu że ten po zawodówce nie może. Ale z drugiej strony po wyższym wykształceniu też ciężko o pracę a taki z zawodówka dostanie ją bez problemu. Bo po co komu w zakładzie student który obsługę maszyny zna tylko w teorii. Wolą wziąść takiego który ma jakieś doświadczenie praktyczne.

Gość władca
szkoła zawodowa to ostatnie dno , narkomani,dresiarze,pijacy,kolesie z bloków i fachowcy którzy chrzanią każdą robotę .To szkoła marginesu społecznego.