Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazadajewampytanie

Co jest złego w białych kozakach?

Polecane posty

Gość jazadajewampytanie

pytanie jak w temacie

Gość totalna wiocha

Gość Prawdaaa
Nic... mi się bardzo podobają :)

Gość jazadajewampytanie
Ale do huja jak nosi je normalny człowiek o co w tym złego

Gość jazadajewampytanie
Dziś zrobiłam zakup na zimę fajnie wyglądaja do dżinsów a były w normalnym sklepie a nie sex shopie

Gość jazadajewampytanie
A gdybym kupiła czarne to byłyby normalne? czy wogóle wszystkie kozaki są kurewskie?

Gość jazadajewampytanie
Aaaa chyba że tak

jak dal mnie to nie ma niczego zlego w bialych kozakach. jak na razie to przeczytalam racjonalnych powodow by takowych nie nosic jak ktos lubi tylko same uprzedzenia

no sory zjadlam nie znalazlam racjonalnych powodow..... bo czy kolor bialy jest kurewski ? kto tak twierdzi i na jakiej podstawie ?

Stereotyp,że takie buty noszą prostytutki tak się przyjęło i tak już jest bo jesli nawet komuś by się podobały to i tak ich nie kupią bo się będą bali ,,łatki''.

prawdę powiedziawszy , nic złego nie ma w białych kozakach. Będąc w Moskwie w zimę zauważyłem że wszystkie Rosjanki chodziły w takich a niektóre takie,że kilka razy dostałem w łeb od żony za gapienie się ....

Gość jazadajewampytanie
To chyba jednak muszę wybrać się z powrotem do sklepu chodź to był normalny sklep z butami zimowymi i właśnie było dużo białych kozaków fajny fason . Nie wiedziałam nawet ze są takie skojarzenia .

daj spokoj,temat sie juz dawno przejadl...to byl hit 3 lata temu,zy jakos...teraz dziewczyny specjalnie ubieraja biale kozaczki,jakby z przekasem nawet

Nie ma nic złego jeśli sie je dobrze dopasuje. Bo jeżeli nosi się je do krótkich spodenek, kabaretek, rózowego sweterka i kurteczki do pępka to już taczej nie jest elegancja. Osobiście nie posiadam

Gość kozaki jak kozaki
każdy ma swój gust bo jak dla mnie to najbardziej kurewskie są złote lakierkowane :o i po same udo :o

Gość bjuytgbv
zima - białe kozaczki, przykrótka kurteczka, zjarana na heban buźka i blond włosy - to komplet - z daleka czuć wiochę!

Gość zołza jaich mało
mnie się jedne spodobały, co prawda nie białe, a lekki kremik, bardzo eleganckie kwestia uprzedzeń jak kozaki wyglądają ładnie, a nie kiczowato, nie są lakierowane na wysoki połysk, nie mają ćwieków, a Ty nie wyglądasz jak dziunia- w czym problem? dla mnie bardziej obciachowe są długie lakierowane kozaki do połowy uda, kozaki z kwiatkami, ćwiekami, nitami etc. klasyczne eleganckie kozaki mogą mieć kolor dowolny lepsze to, niż glany i inne paskudztwa

zima - białe kozaczki, przykrótka kurteczka, zjarana na heban buźka i blond włosy - to komplet - z daleka czuć wiochę! racja. Jak widze kobiete 30 letnią, ubraną w elegancki płaszcz i kozaki (mogą być beżowe - jasne ale nie śnieżno białe i nie szpilki z 5 cm pustymi czubkami) to ok... ale jesli ta panna wyglada jak ta opisana wyżej... to smiac mi sie chce z takich dziewczyn :D mini, zbyt krótka kurtka - ostatnio widziałam taka babkę... zimno jak cholere, ja ubrana w płaszcz, grube skarpetki, szalik, czapke i rękawiczki - a i tak zamarzałam a ona - czarna skórzana kurtka za 50 zl, białe kozaki, biodrówki, farbowane czarne włosy... no porażka... na km czuc wiochę i babkę, ktora cale dnie albo spedza na solarium albo na imprezach...

Gość Martynkowska __23
wiocha aż piszczy...a to dlatego, że białe kozaki absolutnie do niczego nie pasują, sa tandetne, wieśniackie, obrzydliwe, aseksualne...po prostu koszmar....zreszta jak cała reszta Pani, która je przyodziała

Gość Mala_09
stereotyp