Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

wrozby z kart klasycznych dla 3 osob

Polecane posty

Witam dzisiejszym popoludniem , jestem poczatkujaca z kart klasycznych , staram sie je interpretowac jak najlepiej :) dzis moge powrozyc 3 osobom pierwszym , ale naprawde tylko trzem , prosze nie miec zalu , poniewaz nie robie to tasmowo , perferuje wrozyc 3 osobom ale dokladnie anizeli 20 osobom i tasmowo :) wiec prosze nie miec zalu i nie okazywac zlosci :) prosze by osoby ktore zasiegna wrozby podaly IMIE SWOJE ,JEDNO KONKRETNE PYTANIE , jesli pytamy sie o relacje z partnerem ROWNIEZ JEGO IMIE daty sa mi nie potrzebne :) prosze pamietac imie /imiona i jedno pytanie , w przeciwnym razie zignoruje posty :) osoby poniezej 16 roku zycia dziekuje :) osoby ktore mnie wprowadza w blad rowniez dziekuje:) osoby ktorym wrozylam , prosze nie zasiegac ponownie wrozby , poniewaz w karty moga dac falszywa odpowiedz badz nie bedzie mi dane je odzczytac . Zaznaczam ze jestem poczatkujaca wiec prosze o zachowanie zimnej glowy ZAPRASZAM

aha i prosze o cierpliwosc tasowanie i rozklad oraz napisanie kosztuje troche czasu :)

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karolina 20.11.1985 kiedy wyjde za maz??:) pozdrawiam:)

Gość Kasiaa Katarzyna
czy znajde prace w najblizszym czasie a jesli nie to czy bede musiala wrocic z zagranicy do Polski ? co z moimi sprawami sercowymi dalej ? Nasz zwiazek bedzie toczyl sie dalej ? Kasia 82.04.04 i Robert 81.04.17 prosze o wrozbe

Gość Latoyaa
To ja poprosze. Mam dziś urodziny, może to jakoś wpłynie na karty :) Renata (3.11.1986) i pytanie: Czy moja sytuacja materialna poprawi się w najbliższym czasie.

Gość vods
Wioletta, partner-Paweł czy wezmiemy ślub, a raczej czy juz bedziemy ze sobą na zawsze?

Gość Kasiaa Katarzynaa
jesli mozesz to powroz na oba pytania a jak nie to pytanie o prace mnie najbardziej interesuje

karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Karolina 20.11.1985 kiedy wyjde za maz?? pozdrawiam Karolina zrobilam dla ciebie uklad tutaj wychodzi mi z niego ze w niedawnym czasie zalatwialas duzo dokumentow kolo ciebie karta pieniadze lezy pomyslnie :) (akurat pieniadze tez wyszly w ukladzie wiec pisze ) raczej jeste ciemno blond badz szatynka nie nalezysz do ciemnowlosych :) co do zwiazku tu ukazuje mi sie partner wiec w ziwazku jestes badz bedzieiesz ten partner wychodzi mi jako zwiazek karmiczny , choc nie nalezec bedzie do latwych , ty jestes bardzo silnie z nim zwiazana , ta osoba musi pracaowac poniewaz karta pracy wychodzi kolo niego , miedzy wami wychodzi rowniez skrytosc, mieliscie juz doly w waszym zwiazku titaj i jest madrze tu rada kart , bedzie madrze jakas zmiane w zycie wniesc :) tutaj wychodzi ze grala rowniez rola jakiejs kobiety mlody w w tym zwiazku , slubu karta wyszla , wychodzi rowniez ze to bedzie dobrym posunieciem ,decyzje odnosnie slubu , i szczescie slub kiedy? nie wiem moze za 2 lata badz rok ? nie bardzo precyzuje sie w czasie :) pozdrawiam

Kasiaa Katarzyna czy znajde prace w najblizszym czasie a jesli nie to czy bede musiala wrocic z zagranicy do Polski ? co z moimi sprawami sercowymi dalej ? Nasz zwiazek bedzie toczyl sie dalej ? Kasia 82.04.04 i Robert 81.04.17 prosze o wrozbe kasia postawilam dla ciebie uklad i wyszlo nastepujaca karty pracy nie mam :( ale oczywiscie nie oznacza ze jej nie bedziesz miala , tylko nie wyszla praca mi u ciebie moze w okolo 2 miesiace mowie okolo bo nie jestem dobra w czasie :) ale badz dobrej mysli kochana :) tutaj rowniez wychodzi ze tak ze nie jest ci zle , ja nie widze kolo ciebie zlych kart wrecz przeciwnie :) tutaj pomoc z urzedu ? poniewaz kolo urzedu mam dobre karty moze z urzedu pomoc dostaniesz i bedzie to szczesciem dla ciebie ? sprobuj kochana bo mam dobre karty na urzedy :) nie wstydz sie :) tu rowniez wychodzi mi jakas zmiana ? zmiana wejdzie w twe zycie bedzie pomyslna , bardzo pomyslna :) moze nowy poczatke w milosci ? ale bardzo pozytywnie tutaj rowniez mi wyszlo przy twoim partnerze ze musial byc najakims rozdrozu , mial 2 kobiety do wyboru , przy nim karty na wybor dwoch kobiet , jedna kobieta ta falszywa byla :( raczej brunetka badz rudy braz :( zle karty przy nim tu wychodzi ze twoj partner ma dobra prace , i zyski pienieze moge powiedziec ze nawet moze wejsc na wyzsze stanowisko , bo jemu pisana jest wysoka pozycja zawodowa , co do powrotu z zagranicy nie mam , twoj dom a raczej rodzina nie nalezy do najlepszych , poniewaz karta w domu /rodziny wychodza komplikacje , problemy , karta wyjazdu wyszla tylko nie bedzie on podjety pozdrawiam :)

do katarzyny kasi przepraszam co do rodziny wyszlo ze bardzo za nimi tesknisz rowniez za przyjacillmi bliskmi osobami zle wplywa na ciebie to , blokady ale jest to zrozumiane mieszkaniem zagranica to takie sprostowanie :)

Gość Kasiaa Katarzyna
dziekuje klenofyna a czy mozesz cos jasniej napisac jak chodzi o mojego chlopaka ?? bedziemy jednak razem czy on wybierze inna kobiete bo piszesz ze przy nim 2 kobiety widzisz ??????

[zgłoś do usunięcia] Latoyaa To ja poprosze. Mam dziś urodziny, może to jakoś wpłynie na karty Renata (3.11.1986) i pytanie: Czy moja sytuacja materialna poprawi się w najbliższym czasie. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin szczescia i powodzenia zycze :) postawilam dla ciebie uklad z niego wychodzi ze tutaj zmiana pracy sie szykuje ? moze zmienilas , badz zamierzasz zmieniac? powiedzie sie :) co do pieneidzy nie mam zlych kart , wiec mala poprawa moze byc , choc nie widze bogactwa , mysle ze bedzie srednio ze da sie przezyc :D :) pozdrawiam cie serdecznie i powodzenia :)

Gość askaaaaaaaaaaaaa
kiedy będę w ciąży i czy wogóle będę miala okazje cieszyc sie macierzynstwem?? 15,12.1984

Gość Latoyaa
klenofyna --> Bardzo dziękuję za zyczenia oraz wróżbę, pozdrawiam :)

[zgłoś do usunięcia] Kasiaa Katarzyna dziekuje klenofyna a czy mozesz cos jasniej napisac jak chodzi o mojego chlopaka ?? bedziemy jednak razem czy on wybierze inna kobiete bo piszesz ze przy nim 2 kobiety widzisz ?????? wyjdziesz za niego :) i bedzie to dla ciebie szczesciem ja pisalam ze to bylo , widze ze czasami nie powinnam wszystkiego pisac :) naprawde nie masz sie czym przejmowac jesli moj post i ta wrozba jakos wplynela negatwynie na ciebie , najmocniej przepraszam cie , naprawde nie m a zadnych zlych kart :) slub jest i szczescie :) pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam

wiec 3 osoby juz otrzymaly , dzis karty byly optymistyczne :) czego wam zycze i wszystkim innym :) do nastepnego razu pozdrawiam serdecznie :)

Gość Kasiaa Katarzyna
nie wplynela negatywnie bo ja wiedzialam ze w pracy podrywa go pewna kobieta ... to wyszedł z nim slub czy nie ? napisz szczerze pozdrawiam

Gość jsjsjsjsj
monika 18.05.1983 Czy sprawa finansowa zakonczy sie po mojej mysli ?

klenofyna [zgłoś do usunięcia] Kasiaa Katarzyna dziekuje klenofyna a czy mozesz cos jasniej napisac jak chodzi o mojego chlopaka ?? bedziemy jednak razem czy on wybierze inna kobiete bo piszesz ze przy nim 2 kobiety widzisz ?????? wyjdziesz za niego i bedzie to dla ciebie szczesciem ja pisalam ze to bylo , widze ze czasami nie powinnam wszystkiego pisac naprawde nie masz sie czym przejmowac jesli moj post i ta wrozba jakos wplynela negatwynie na ciebie , najmocniej przepraszam cie , naprawde nie m a zadnych zlych kart slub jest i szczescie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam MUASZE SPROTSOWAC PRZEPRASZAM JA MYSLALM ZE TO KAROLINA NAPISALA BARDZO PRZEPRASZAM :O wyszlo ze on mial juz do wyboru 2 kobiey i wybral ciebie :) przepraszam jeszcze raz za to zamieszanie :O

Kasiaa Katarzyna nie wplynela negatywnie bo ja wiedzialam ze w pracy podrywa go pewna kobieta ... to wyszedł z nim slub czy nie ? napisz szczerze pozdrawiam kasia przepraszam cie najmocniej :O ale ja sie pomylilam , przepraszam wyszla kobieta tak jak potwierdzilas ale ona nie byla interesujaca dla niego , nie musisz sie bac :) karty wyszly odrodzenia w milosci miedzy wami :) jeszcze raz przepraszam cie najmocniej

Gość jsjsjsjsj
a czy moglabys powrozyc jeszcze mnie ? BARDZO PROSZE ?

Gość lilliffe
czy naprawde juz dla mnie nie masz czasu? prosze barbara i basim - czy on mnie kocha?

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziekuje za wyczerpujaca wrozbe i mam nadzieje ze bedzie tak jak piszesz pozdrawiam:*

Gość Agggga
Witam, jesli mozna, to i ja prosze o wróżbę. 1. Czy mam szansę zmienic prace na lepszą, bardziej opłacalna, czy powinnam sie trzymac tej, która mi mocno daje w kość? 2. Mam ciężki okres w związku, czy uda sie nam odbudowac relacje? Czy mój partner mnie kocha i chce ze mna być? Agniecha i Piotr

Gość gość
Cześć mialabym wielka prozbe jesli nie sprawilo by to problemuEdyta 23.11.1988Piotr 23.09.1988Czy Piotr wyjedzie zagranice ? I czy uda nam sie razem byc ? Czy on cos czuje do mnie ?

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!