Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobicccccc

Boję się, że mam raka piersi!

Polecane posty

Macam już swoją pierś cały dzień i już sama nie wiem czy mam tam guza czy nie, jestem ledwo po okresie, więc najlepszy czas by to wyczuć. Boli mnie w jednym miejscu i zdaję mi się, że coś tam wyczuwam, ale za każdym razem jak sprawdzam to jest inaczej :o Może w ogóle boli mnie już od tego macania :o Dodam, że tam pierś jest powiększona i lekko obwisła. Wiem, że powinnam iść do ginekologa i pewnie niedługo się wybiorę, ale jeszcze nigdy nie byłam i się boję, mam 20 lat.

Gość therk
kazdy ma ine piersi jedna jest mniejsza druga wieksza obwisła itp...wec o to sie nie martw..

leć do ginekologa jak najszybciej, jak byś miała to lepiej go wykryć teraz niż za jakiś czas. Ale bądź dobrej mysli. Równie dobrze może ci nic nie być ;)

pamietaj, ze nie kazdy guz to rak. tak naprawde wiekszosc guzkow to zwykle, niegrozne torbiele :) a od macania tez cie moze bolec

To nie jest zbyt śmieszne. Mam nadzieję, że to nic poważniejszego. Nie wspomniałam jeszcze, że mam z tej piersi taką jakby zielonkawą wydzielinę, ale nie jest ona płynem, a w jakby grudkach. Jak naciskam na sutka to nic nie wypływa, nie wiem co to może być :(

Idź do lekarza, potem do onkologa na usg. Lepiej to zbadac zawczasu, Wiem, bo ja w wieku 21 lat odkryłam u siebie guza, na szczescie okazal sie niegroźną torbielą, ale nigdy nie wiadomo w co to się może później przekształcic :(

wydzielina z piersi przed miesiaczka czasami sie zdarza. nie ma sie czym martwic. zeby sie uspokoic radze isc do gina

"nie wiem co zrobicccccc To nie jest zbyt śmieszne. Mam nadzieję, że to nic poważniejszego. Nie wspomniałam jeszcze, że mam z tej piersi taką jakby zielonkawą wydzielinę, ale nie jest ona płynem, a w jakby grudkach. Jak naciskam na sutka to nic nie wypływa, nie wiem co to może być " A czemu to:O?Chyba powinna się cieszyć że znam te sposoby:O.I lepiej to poczytaj: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :classic_cool:.A ciekawe czy wiesz co to jest iperyt i widziałaś jego działanie na żołnierzykach:P?Jak nie wiesz to dodam że stosowany był do rzekomego leczenia chorych na nowotwory:P.Każdy rozsądny człowiek po znalezieniu tych informacji conajmnije by ogranił elementy oficjalnej kuracji:classic_cool:.