Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptrkk

Moja dziewczyna przestala mi sie podobac bo... Zmienila swoj wyglad.

Polecane posty

Gość ptrkk

Od kiedy moja dziewczyna zmienila sowj wyglad przestala mi sie podobac wizualnie.. Na poczatku znajomosci jej wloasy byly cos w stylu shakiry, szczuplutka ladnie sie ubierala ale... Teraz sie zmienila przytyla kilo i sciela wlosy do polowy szyji, zrobila grzywke i zafarbowala na ciemny braz.. Moim zdaniem nie wyglada zbyt fajnie do tego teraz nosi rozciagniete ciuchy bez tej dawnej elegancji. Wiem zaraz sie posypia komentarze w stylu skoro jej sie podoba to niech tak chodzi no ale.. ja tez chce byc zadowolony, przyciagnela mnie innym wygladem. Wiem ze nie tylko on sie liczy, kocham ja taka jaka jest ale.. Kazdy przeciez wie ze jest sie szczesliwym w zwiazku jelsi druga osoba sie podoba rowniez pod wzgledme wizualnym..:( prosze poradzcie co mam zrobic w tej glupiej sytuacji

Gość mikkaaa
łooo matko AŻ kilo przytyła??? moj facet powinien mnie rzucic po przytyłam 3 odkad jestesmy razem......

Gość whhhhhhatttttttttt

Gość bedziesz mial ciezkie zycie
w przyszlosci, jak ci sie zona zestarzeje , przygotuj sie na samotnosc.

Gość ptrkk
Dodam jeszcze ze teraz wyglada jak zupelnie inna osoba w porownaniu z ta, w ktorej sie zakochalem, ktora poznalem.. Tylko oczy zostaly te same..

Gość Martynkowska __23
powinienies powiedziec o tym w sposób delikatny swojej dziewczynie, to że wyżalisz sie tutaj nic nie zmieni. Powiedz np, że ogromnie podobały ci się jej piękne, długie włosy a w tamtym kolorku jej buźka miała jakiś blask ;) i że juz dawno nie widziałeś jej boskiej figurki w czymś dopasowanym. Nie przekreślaj jej czasem ze względu na wygląd, wszystko można zmienić :)

no nic nie mozesz zrobic. bo raczej jej nie powiesz ze ci sie przestala podobac :) tez bym nie chciala żeby moj facet chodził w porozciąganych ciuchach :)

Gość ptrkk
Nie nie o to chodzi, chodzi o caloksztalt.. Wyobrazcie sobie ze ktos przyciaga wasza uwahe zakochujecie sie i nagle..staje sie zueplnie obca osoba pod wzgledem wizualnym zaczyna o siebie nie dbac. Wiedzialem ze sie posypia negatywne koentarze ale sprobujcie mnie zrozumiec..

dołączam się do szoku poprzedniczek: AŻ kilo przytyła?? Łoł, na fitness ją!

Gość zmień dziewczyną i nie
marudź więcej

Gość ptrkk
Zle napisalem znikl wyraz.. Przytyla ponad 15 kilo

Gość wow to 15 kg to jest duzo
moze jest w ciazy ?

Gość ptrkk
Wlansie nigdy ale to nigdy nie zerwe z nia przez tak glupi powod.. Chodzi mi o to w jaki sposob moge jej delikatnie zasugerowac ze podobala mi sie taka jak kiedys

Gość Martynkowska __23
ja cie rozumiem, ale ty musisz jej jakos zasygnalizowac ze cos jest nie tak...mobilizuj ją do działania, wspólnie biegajcie, zabieraj ja na basen...delikatne sugestnie i duzo twojego uczucia powinno pomóc....j mam sytuacje odwrotna, poznałam swojego narzeczonego jak miał styl punkowo, rockowo, skinowy heh a zrobiłąm z niego potwora...ładnie wyrzeźbione mięśnie, opięte, scierane jeansiki, koszule, kapelutki...ehhh

Gość no chyba że ma 30 cm
wzrostu to ilo faktycznie robi wrażenie:D

Po prostu jej o tym mów. Że fajnie wygląda, ale jak nie ona, że kiedyś było CHYBA lepiej. Delikatnie, najpierw,że Ci się podoba jaka jest, że ją kochasz... i np. dotykając jej włosów wtrącić, że wolałes jak miała dłuższe..

Gość Martynkowska __23
potwora pozytywnego rzecz jasna...rady tak jak pisałam wyżej :)

Gość ile Ty masz lat
?????

15 kg to bardzo dużo! faktycznie, ja Ciebie rozumiem,gdyż mogę to sobie wyobrazić.. Dlaczego czesto znika magia w zwiazku po małzenstwie, znika fascynacja sobą? bo obie strony się zapuszczają, nie dbają o siebie, kobiety chodzą z odrostami i w powyciaganych dresach. facet choduje brzuszek. Z jednej strony musisz z nią porozmawiac, oczywiscie delikatnie, może wezmie pod uwagę Twoje argumenty. a z drugiej, skoro znika magia i nie fascynuje Cie juz fizycznie... coz zrobic. czekaj co bedzie dalej. Wyglad jest wazny... ale pamietaj tez ze osoba ewoluuje, dorasta i nie zawsze bedzie miala taka sama fryzure, nie całe zycie. porozmawiaj z nia delikatnie ! :) rozmowa lekiem na wszystko :) powodzenia

Gość ptrkk
Martynkowska __23 Masz racje, dzieki z tym blaskiem we wlosach cos jest ehh wiesz kocham ja bardzo ale wszyscy wiemy ze wyglad przyciaga a charakter zatrzymuje, ale w nielicznych przypadkach to charakter przyciaga. Dzieki moze z tym basenem sprobuje sam bym sobie poplywal :) A Twoj chlopak tak z wlasnej woli sie zmienil? Moze pomysla ze juz trzeba wyrosnac z takich ciuchow. :)

moj byly chlopak jak zobaczyl ze mam problem z waga zaczal zabierac mnie na silownie 3 razy w tygodniu. schudlam baaaaaardzo duzo. silownia dziala cuda

Gość Martynkowska __23
nie ma sprawy :) Ja mu delikatnie pomogłam się zmienić, zaczęliśmy razem uprawiać sport, doradzałam w ubiorze i mam co chciałam heh :) Pozdrawiam i trzymam kciuki

trochę jednak się dziwię Twojej dziewczynie, bo wygląda na to, że gdy się poznaliście była typem laski a teraz robi się na przeciętniarą z lekką nadwagą... porozmawiaj z nią o tym delikatnie, żę bardzo podobały Ci się jej długie jasne włosy i bardzo chętnie byś ją jeszcze w takich zobaczył... a co do wagi, hmm, może też przytyłeś i jakoś żartobliwie zacznij jakąś akcję odchudzania i powiedz jej żebyście robili to razem, bo sam nie dasz rady ;) i potrzebujesz jej wsparcia i rad i towarzystwa przy robieniu dietetycznego żarełka ;)

Gość aleksandrananana
Wydaje mi sie że nosi rozciągniete ciuchy bo przytyła, wstydzi się tego, nie może sobie z tym poradzić więc ukrywa się pod ciuchami.. Z tym żeby schudła to cięzko będzie powiedzieć jej.. nie mam na razie pomysłu. Oprócz tego że proponuj jej aktywne spędzanie czasu coś w stylu - jedźmy gdzieś dziś na rowerach itd.. jeśli sądzisz że jak ubierze bardziej dopasowane ciuchy i bd wygladać ok to powiedz jej coś w stylu : =czemu nosisz luźne ubrania ? moim zdaniem sexownie wyglądałabyś w dopasowanych ;). ( jak odpowie że jest gruba i dlatego czy coś takiego to powiedz że ona tak uważa a to wcale nie prawda i żeby spróbowała że tobie się podoba) jeśli jednak uważasz że jak ubierze cos mniejszego to bedzie gruboo wygladać to lepiej nie proponuj póki nie schdnie ;

Gość gggg343
Nic dziwnego że woli farbować na ciemny brąz niż na blond- blond farby strasznie niszczą włosy, chyba wolisz ją z bujnymi brązowymi włosami niż z rzadkimi blond?

Gość ddfffgfgghghgh
przytyla bo moze bierze tabeltki anty dla ciebie ruchaczu, zebys mial co ruchac i zeby potem nie bylo, ze zlapala cie na dziecko...