Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zły i brzydki

Mit dotyczący wysokich facetów!

Polecane posty

Gość 1111111111111
Skończcie te dywagacje, bo nie mają sensu. Widziałam jego zdjęcie i jest przystojny, więc chodzi o coś innego. Prawdopodobnie ma słabe gadane.

Gość dsffds
pewnie tak. baby predzej poleca na brzydala z dobra gadka, niz na przystojnego ze slabą lub zadną.

Nie wszystkie :classic_cool:, dla mnie facet nie musi miec super gadki. chociaz pewnie nikt w to nie uwierzy, ale coz.. juz nie pierwszy raz stwierdzam, ze jestem dziwna :P

Gość dsffds
wierze Ci :P

Nie wszystkie , dla mnie facet nie musi miec super gadki. chociaz pewnie nikt w to nie uwierzy, ale coz.. juz nie pierwszy raz stwierdzam, ze jestem dziwna ale i nie zrobisz pierwszego kroku nawet jesli ci sie dany typek podoba? czyli wychodzi na to ze nic ztego nie wyjdzie...

Gość bo bnb wszystko neguje
na uczuciowym:classic_cool:

przyznam się że też tak myślę że jednak ludzie nie lubi.a facetów w stylu goryli bo za bardzo się wyróżniają z tłumu!

Gość maluczka kobietka
A ja jestem za to niską kobietą i uwazam juz nawet nie to ze faceci wolą wysokie laski... ale to ze mniejszymi ludźmi sie gardzi, w rozmowie, codziennie. Czuje to i tak to mnie cholernie wkurza.. ze malosc kojarzy sie z byciem dziecinnym, niedojrzałym, GORSZYM

Gość maluczka kobietka
nie narzekam... lubie swoje ciało bardzo a lubic siebie to wiara ze polubi Cie 2 czlowiek:)

To prawda, niscy mają do bani. Ja jestem notorycznie gnieciona i tłamszona np. w autobusie :( A po drugie, zdarza się, że obcy ludzie nie wierza mi, że jestem pełnoletnia :(.

Gość maluczka kobietka
ja jestem w klasie maturalnej i czuje jak zwykle kolezanki mnie nie szanują, nie licza sie z moim zdaniem nie gadają ze mną.. poza tym ja nie dążę do dorosłości, nie zakłądam do szkoły szpilek i nie maluje sie mocno: automatycznie jestem z nizszej półki :) jestem jak produkty z leviatana :D super

Maluczka - małe jest piękne 🖐️ Zly i brzydki -> ale ja mam wiecej niz 17, wiec jestem dorosla, czesto kiedy staram sie cos zalatwic, czy nawet kiedy szukalam pracy, ludzie nie traktuja mnie powaznie :P Co drugie dziecko w VI klasie jest juz wyzsze ode mnie :P Ja tez nie nosze szpilek. To taki moj maly protest :P

Gość maluczka kobietka
Małe trudno zauwazyć, lubię siebie... chce poznac nowych ludzi juz nieldsugo studia..Mam nadzieje :)

No ale to przecież fajnie że wyglądacie młodo niż kobiety w waszym wieku co wygladają na 30 lat a niekiedy i więcej,dzięki młodemu wyglądowi macie powodzenie!