Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

Do dziewczyn ktore biora Diane 35

Polecane posty

Witam mam pyatnie mam 20 lat i ginekolog przepisalam mi te tabletki na wyregulowanie cykli( wczesniej mialam zbyt czeste miesiaczki) mam pyatnie do Was poniewaz mam tradzik zaskornikowo-łojotokowy i koncze brac dopiero moje 1 opakwanie tych tabletek czy Was po nich bola piersi? ,mnie tak i mam je nabrzmiale ogolnie czuje sie spuchnieta jakby po tych tabletkch, czy pogorszyla Wam sie po nich cera? bo ja mam takie wrazenie niestety lekarka narazie przepisala mi na 3 cykle te tabletki ale zastanawiam sie powaznie nad ich zmiana:/

to jest normalne przy braniu hormonów ale podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na tak stary typ tabletek z taką końską dawką hormonów. miałaś robione chociaż badania? nie chcę Cię straszyć ale znam dziewczynę która miała przepisane te tabletki na problemy skórne ale bez badan tylko na podstawie wywiadu co doprowadziło do uszkodzenia jajników..

Z badan to mialam robiony poziom testosteronu, TSH FT3 i FT4, no i proby watrobowe ALAT I ASPAT, USG , u mnie problem zaczal sie od kilku miesiacy polegajacy na tym ze mialam zbyt czeste okresy, dlatego na ostatniej wizycie ginekolog przepisala mi te tabletki powiedziala ze przepisuje mi je leczniczo zeby wyregulowac cykl i dodatkowo profilaktycznie w leczeniu mojego tradziku