Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczmy która więcej

Co dzisiaj zjadłyście - piszemy

Polecane posty

Gość zobaczmy która więcej

zobaczmy która więcej :D

2 tabletki (antybiotyki:P), kromka chleba z żółtym serem, kawałek mięsa i 2 korniszony, kawałek pizzy i 6kostek czekolady :classic_cool:

Gość tez jadłam naleśniki
z powidłami śliwkowymi :D Tyle że dwa, nie jeden.

Gość a ja zjadłam żabę

Gość dieta-no moze kiedys
kanapka z salata, szynka, pomidorem ryz, krewetki, mieszanka warzyw 2 mandarynki, 2 sliwki jogurt+borowki

ja jadłam; jabłko 2 tosty frytki orzeszki ziemne jogurt i zaraz idę coś zjeść bo głodna jestem :)

Gość Goś mialam 17 lat jak
urodzilas? szczesliwa jestes?

Gość a ja zjadlam
na sniadanie zapiekanka z duuza iloscia sera 2 kawy 6 kanapek z szynka + 4 korniszony jablko torba czipsow pol czekolady :) u mnie dopiero popoludnie wiec napewno do wieczora lista grubo sie zwiekszy bo mam w planach zasmazany w bulce kalafior:) waze 49 kilo przy wzroscie 164 cm :) nie moge przytyc :(

Gość ami999
serek z truskawkami ziemniaki z pieczarkami ryz na mleku z cynamonem i jablkiem kotleciki sojowe z sosem

Gość upssss
tylko i wyłącznie mięso i ryby i co na to ekolodzy? jakoś nie przyswajam białka roślinnego

Gość zamioculcas
Śniadanie: kawa, dwie kanapki z serem żółtym i ogórkiem Obiad: ziemniaki, kotlet schabowy, sałatka z pomidorów, rzodkiewek i ogórków Kolacja: dwa pomidory, grapefruit

Gość zamioculcas
Po drodze byla jeszcze jedna kawa:)

Gość a ja zjadłam
grzanke z żółtym serem zupe ogórkowa udko pieczone z mizeria kostaka czekolady i ide zjesc teraz pomarańcza ;)

Gość notojatezpowienm
3 kromki razowe z piersia indyka plus kawa 3 frankfuterki plus bulka i kawa salata pomidor ogorek papryka ser z sokiem z cytryny 1,5 l wody 6 krowek

eee ktoś tu do mnie napisał:D Chodzi o to, czy miałam 17 lat jak urodziłam?:D nie, ja nie mam dzieci:D Mój chłopak ma na imię Kuba:P

Gość 9993ddd
kebab i wafelek czekoladowy :D

Gość a ja dzisiej zjadlam tyle
miseczka płatków kukurydzianych z mlekiem serek danio 2kromki chleba z szynką 2małe bułki z pasztetem paryżanke jabłko próbuje sie odchudzać

Gość natalka sralka
1 kromke ciemnego chleba z serkiem troche ryżu ze smietana,cukrem i cynamonem gołabka z ziemniakami z 6kostek czekolady pół lizaka odpustowego;p pol bulki suchej :p normlanie nie jem bialego pieczywa ale tak pachniala swieza :d

Gość zezeeeee z
rano dwa tosty z dzemem ok 13 zupa szpinakowa i pol bulki 13,30 kawa + kawalek Wuzetki (ciasto) 16 troche ziemniakow + surwka 18,10 cykoria duszona i smazona na masle + ziemniaki smazone na masle 18,30 kawa + wuzetka 21,00chipsy orzechowe + napoj gazowany 4,7% dzis tak rozrypant dzin bo latalam od rana 🖐️ ps do tego orzechy wloskie moze 15 sztuk

Gość bułkę z miodem
kilka winogron spaghetti

bułka pełnoziarnista z twarozkiem sniadaniowym hohlanda czosnkowy jabłko fasolke po bretonsku kawa i dwie herbatki :-)

Gość hhhdaa
- pół filiżanki jogurtu naturalnego z musli i otrębami, gruszkę, kromkę chleba z serkiem typu włoskiego - jajko sadzone na łyżeczce oleju rzepakowego, pomidora z cebulą i octem winnym, gotowane brokuły - grejpfruta, pół mandarynki Oprócz tego 2 kawy, 2 herbaty zielone, szklankę wody z dodatkiem soku porzeczkowego.

Gość hhhdaa
I szklankę wody z colonem C, teraz mi się przypomniało. Jeszcze kolacja będzie, żeby było 1000 kcal.

paczek, tzw. gniazdko zestaw KFC wicked zinger meal :P :D i tak mni to zamulilo, ze do teraz nic nie zjadlam - jadlam o 14.30 :P aha! napilam sie herbaty zielonej ale pewnie mnie wezmie na noc i zjem jakis jogurt czy czekolade :P

Gość jaaaaaabbbb
grejfrut, stek wołowy, surówka z czerwonej kapusty, puszka makreli

sok,herbatę,kawę,ziemniaki,ryba,buraki,sałatka,kanapka Ja tak trochę bardziej szczegółowo :)

Gość kakssja
sniadanie:kromka ciemnego pieczywka z maki zytniej z duza iloscia slonecznika maznieta tunczykiem w oleju sniadanie 2:taka sama kromka mznieta serem bialym wymieszanym ze smietana a na to plasterek cebuli obiad:1/2kaszy gryczanej+1/2 cebuli+1/2 oliwy z oliwek+2 marchewki+pieprz ziolowy - taka pootrawka z tego wszystkie na cieplo podwieczorek:to samo co na obiad ) wiec w sumie zjadlam dzis cala torebke kaszy gryczanej cala cebule itd kolacja:kotlet mielony z kromka razowego pieczywka na miodzie ze sliwka a pozniej 1/2 takiego pieczywka posmarowana maslem Do tego wszystkiego tea bez cukru i 6 szklanek mleka na cieplo a kazda z lyzeczka miodu i pol lyzeczka masla ( mam angine stad te mleko )

Gość smasmasma
little śliczny naszyjnik!!!!!!!skąd???

Gość smasmasma
żeby nie było dodam, że ty sama wyglądasz bardzo przeciętnie...ale naszyjnik bosssski