Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczmy która więcej

Co dzisiaj zjadłyście - piszemy

Polecane posty

Gość derdemal
wpierdalacie tylko murzynska sperme z czarnego chuja kurwy szmaty

Gość gergtgrghtrg
po co się pocisz?? przecież i tak żadna kobieta z twojej rodziny tu nie zajrzy, bo wszystkie teraz zajęte obciąganiem

Gość Martynałke.
Godz 10;00 Śniadanie: 2 kanapki chrupkiego pieczywa z serkiem naturalnym. Zazwyczaj drugich śniadań nie jem, bo nie potrzebuje. Ale niekiedy zjem sobie np. Jabłko. Obiad: Sałatka z pomidorów dodałam tam cebule+ kefir i łyżka śmietany 18%. Nie sole, dałam meggi i pieprzu. Kolacja: Jajko na twardo. Dodam że do śniadania pije kawę z jedną łyżką cukru. A do obiadu Piję wodę do kolacji również. ;) Codziennie biegam o godzinie 6:00 ewentualnie o 7:00. ważę 48 kg. A ważyłam 54.. wzrost -> 164 cm. Stosuje tą diete miesiąc. POWODZONKA :*

Gość Gbshsleo
Kawa z mlekiem Kawa z mlekiem 4 paluszki krabowe-Pomidor- szczypiorek- oliwa z oliwek Wooooooda Salatka z : pierś z kurczaka pieczona, sałata,szczypiorek,pomidor,ogórek,oliwki zielone,cebulka marynowana,jogurt NAT. Plus jedna malutka pieczona cukinia z chili ;) ehh ledwie zjadłam.

Gość gość
a macie jakies diety czy tylko takie mz

Gość gość
chipsy, jabłko. trzy naleśniki z serem, jogurt, sledzie, twisterky z kfc, pizze, banana, pol ananasa, kawalek arbuza, kotlety schabowe z ziemnuakami i mizerią, kompot, dwa kawałki ciasta, salatke domową, słodką bułkę.........zjadłam dużo cyz mało?