Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Jestem siedemnastoletnim chłopakiem. Założyłem sobie profil na jednym z portali gejowskich. NIedługo potem zacząl pisać do mnie jakiś 38-letni mężczyzna. Piszę z nim na gg już kilka dni powiedział że chce się spotkać. Mam pewne obawy, jeszcze mu nie napisalem czy przyjadę. Wiem że decyzja należy do mnie, ale chciałbym wiedzieć co wy o tym myślicie. Facet sprawia wrażenie sympatycznego i czułego. Czekam na komentarze.

Gość Weronika- weronka
jak ci się podoba to czemu nie ? jako że skończyłeś 17 lat to możesz

Gość oska30
najwyzej zloji ci dupsko i posypie sola z pieprzem ty pedaleeeee

Dużo czytalem o osobach, ktore uwodzą młodych ludzi a potem wywożą do Ukrainy i tam zabijają dla pozyskania narządów. Dlatego się trochę boję. Napiszę mu chyba że na razie za mało go znam, że jak się poznamy to przyjade. Może zrozumie.

mikulka, a jestes prawikiem? jezeli tak, to czy nie lepiej jest sie najpierw poznac, potem bzykac? a poza tym, caly czas sadze ze jestes projektem :P

Gość oska30
najedz sie suszonych sliwek i popij woda z kranu, to cie nauczy do czego sluzy dupa

Tak jestem prawiczkiem, ale on napisał ze nie uprawialibyśmy seksu, chyba że byłbym na to gotowy. Spotkanie miałoby charakter poznawczy. Co to znaczy że jestem projektem??

Gość gość
Nie pakuj sie w takie znajomosci :) Tym bardziej na takich portalach mowia same za siebie to tylko moje zdanie wybor nalezy do Ciebie

Gość mam nadzieje ze cie wywiaza
zawsze jeden pedał mniej