Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milcząca_z_wilkami

Ej!

Polecane posty

Nie rzucił mnie mąż. Nie zdradza mnie facet. Nie umarł mi chomik. Moje życie nie jest pasmem udręk i niepowodzeń. Nie jestem zdesperowaną poszukiwaczką męża. Nie zamierzam nikogo złapać na ciążę. Żadna laska nie wyrwała mi mojego dziedzictwa i nie zaszła w ciążę bez mojej zgody. Nie zamierzam zakładać sprawy o alimenty. Nie jestem w związku, w którym facet molestuje mnie psychicznie. Nie widuję byłego z nową ukochaną. Nie oszukuję ludzi, w tym mojego (byłego) faceta. Jak mam problem, to rozmawiam z człowiekiem, którego problem dotyczy, nie z kafeterią. I w ogóle wszystko jest cacy. :D Tylko kurwa! Mam nogę w gipsie jeszcze na tydzień, a potem może dłużej i umieram z nudów, a od miesiąca jem pizzę i jogurty! :D Kto się mną zaopiekuje? :D :D :D

A to Ci sie udalo :D W sensie wstep :D Jako ze mam sentyment do wilkow i jogurtow, powiem Ci ze zacznij soebie ogladac demotywatory peel, akurat jak skonczysz to Ci gips beda sciagali :D

Nie znałam kretyna.com! :D godzina śmiechu za mną ;) To jednak nie to... Hehehehe, z tym gastrologiem, to całkiem możliwe, jeśli jeszcze tydzień mam tak pociągnąć! Ale ja chcę uniknąć gastrologa. A sama, łoo ja biedna, nieszczęśliwa, jak ten pająk z nogą w gipsie, niewiele mogę :D Chociaż skoro już w powłokach medycznych, to ten ortopeda... no nie powiem, nie powiem... :D Jednakże, wciąż aktualne! Pogardzam takim, co to cudze baby smyra po kostkach, zbereźnik jeden! Wciąż więc: kto się mną zaopiekuje? :D

Gość issssaa
hihihi dobry temat i z gastrologiem

Gość psidetektyw
A swędzi pod gipsem?

Bo mi wystarcza 3 godzinki snu i moge caly dzien puchaczyc i ruchaczyc :>

a nocą nie puchaczysz i nie ruchaczysz? strata czasu, doprawdy, strata czasu... :P hm... ci bardzo inteligentni też? Bo ja słyszałam taki dodatek do tej teorii (coś jak "Sims nadzieja" dołączone do "Sims 232"), że tylko ci nikłej bystrości trzymają się na dystans... ;)

noca nie bo kolezanki spia i nie bardzo chce im sie wstawac :>

no to rzeczywiście macie niebezpieczne chodniki :P chociaż akurat mnie nigdy nie zaatakowały, może przyjezdni mają taryfy ulgowe? ;) co sądzisz o Krakowianach? :P

ponoć nie lubią, kiedy na Brackiej znowu pada deszcz :P w sumie z tym gipsem też bym sobie nie pohasam na bosaczka po mokrej krakowskiej uliczce... Wracając jednak na ziemię i do postawionego pytania - a lubię! :D

oo nie. Tak karygodnego bledu kozce wybaczyc nie mozna... i to jeszcze kobieta! wstyd, wstyd... ale nie lam sie ;*

a no to fajnie, bo jak się może już domyśliłaś ja z tego miasta właśnie. w Wawie byłem parę razy, przez moje nowe hobby może będę bywał częściej też w przyszłości :P a tak w ogóle wygodnie się leży, może przynieść poduszkę pod nóżkę? ;)

Te, RuchaczPuchacz, gdzie z dzióbkiem się ładujesz? Przecież w nocy nie ruchaczysz i nie puchaczysz :P Poza tym szczyt chamstwa - kobiecie w gipsie powiedzieć, żeby się nie łamała... :D :D :D