Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarznieta

ubieracie sie juz zimowo?ja juz kurwa nie wiem

Polecane posty

Gość zarznieta

ubieracie juz zimowe ciuchy?np buty ocieplane kozaczki i grube plaszcze?ja juz nie wiem jak sie ubrac do tej pieprzonej pogody mowia ze cieplo ma byc7 stopni no to jak?

ma byc niby ciepło? no wlasnie niby... jak wychodzilam do pracy to bylo u mnie - 1 stopien, na autach snieg a na drogach lodowisko wiec tak :) ubieram sie w zimowe ciuszki :)

Gość nie ubieram sie wg
kalendarza tylko wg tego co za oknem. W odpowiedzi na pytanie zadane w tytule topiku: tak, juz od dawna :D jestem zmarzluchem ;)

Gość zarznieta
a snieg u was jest?bo u mnie nie ma i stad to pytanie bede moze wygladac jak kretyna jak przywdzieje plaszcz a ludzie beda pylac w cienkich kurtkach

Gość zarznieta
NO ALE MAM WYJAZD DO INNEGO MIASTA I NIE BEDE BRAC ZE SOBA DWOCH KOMPLETOW, A MOWILI ZE BEDZIE CIEPLO.dlatego pytam

o tej pory nie mysle ze jeszce troche poczekam z butami zimowymi krtka tez jesienna

Gość zarznieta
a jaki region jestescie jeszcze mowcie bo u niektorych to juz snieg:O

Gość hbdjsn d
u mnie jest 1 stopień na minusie i śnieg :D

Gość Wielopolska
Jest śnieg. Pada śnieg a jakieś 2 godz temu na termometrze było 6 stopni na minusie

Gość zarznieta
o boszka no to faktycznie niektorzy maja nieciekawie:Ono to moze lepiej ubiore sie zimowo:O

Gość nie ubieram sie wg
Co za roznica czy jest snieg? Czesto zimniej jest bez sniegu :P Wroclaw - jest snieg. Mam czapke, rekawiczki, szalik, podwojne spodnie, ubrana na cebulke i adidasy co prawda - ale to dlatego ze rowerem jezdze.

Gość wielkopolska 2
śnieg pada , ja mam kalesony, rekawiczki, swetr itp

Gość zarznieta
ale dosneigu bardziej pasuje ubrac zimowe ciuchy a jak jest pogoda nieokresona i bez sniegu to tak dziwacznie

kobieto bądz meżczyzno. Ubieraj sie tak, zeby było Ci ciepło, a nie tak, zeby fajnie wygladało. Jak widzę, że dziewczynom wystaja plecy i brzuch spod kurtki... brrr... :O

sorry ale sama jestes dziwaczna, skoro bardziej Cie interesuje czy bron boze ktos nie pomysli ze wygladasz dziwacznie to sobie marznij

Gość zarznieta
cholerko ale mowie wyjezdzam do innego miasta i nie wiem czy mi tak bedzie cieplo tu moge jeszcze wyskoczyc na jesiennie a tak to diably wiedza ale jak mowicie gliwice zima to ja sie jednak ubiore jak eskimos:O

Gość zarznieta
gorny slask

Gość i dodam
sprawdz sobie podode na pogodynka.pl dla konkretnego miasta i juz masz straszny klopot egzysenclny wrecz \ masakra

Gość zarznieta
pogode sobie sprawdzilam i ogladam wczoraj ale chodzi o odczucia zimna i tyle,owszem mam problem bo nie bede brala pol szafy jak moge zapytac od tego chyba jest forum.dzieki wam bardzo🌻

Gość kukuruku.
kobieto no jest formu ale nie do zasmiecania bzdetami a pogoda faktycznie mozesz dokladnie sprawdzic na tej stronie jesli masz trche oleju w glowie to sama zauwazysz temp, siłe wiatru, czy bezdzie bezchmurnie czy nie i chyba umiesz z takich danych wywnioskowac czy bedzie ci cieplo w wiatrowce czy nie zreszta jest listopad i nawet jak w bezchmurny dzien zalozysz plaszcz to żle nie bedzie i ludzie nie spala cie na stosie za to