Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna28256

Mam problem

Polecane posty

Gość zimna28256

:/ w tamtym misiącu bralam tabletki antykoncepcyjne a teraz poprostu nie mam fundszy na nie bo mieszkam z chlopakiem i ciezko jest moge tak o poprostu zrobic sobie miesięc przerwy i w przyszlym zaczac brac?? (tabletki dzisiaj powinnam zacząc brac) z Góry dzięki:)

Gość hormony to nie cukierki
...ale oczywiście że możesz zrobić sobie przerwę, tylko żemożesz rozwalisz sobie gospodarkę hormonalną

Gość Dr zosia z zielonej dziury
tabsy mozesz brac dopiero od pierwszego dnia cyklu (1 dnia miesiaczki lub okresu) tabletki sa dostepne juz od paru zl wystarczy poprosic gin lub dr Zosie z zielonej Dziury o recepte, ktora jest refundowana przez fundusz zdrowia

Gość zimna28256
Nie naciagam narzeczonego na takie rzeczy z reszta uwazam ze to juz jest moja wlasna sprawa. tabletki jakie mam moj organizm je dobrze przyjmuje tanie nie sa i nie bedee szla do gina zeby mi jakies tanie gowno za 8 zl przepisal. Z reszta wydaje mi sie ze przerwa mi nic nie zrobi z hormonami poniewaz biore dopiero od tamtego miesiąca to moje pierwsze tabletki

Gość ilcia1
dziewczyno hormony to nie cukierki, albo bierzesz regularnie albo daj sobie spokój. Odstawisz to nie wiesz czy cykl normalny wróci od razu czy nie, wtedy najłatwiej o wpadkę