Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca niewiedzaca

czy dobrze zrobilam??, poradzcie, anty

Polecane posty

wczoraj wieczorem o godzinie 23 zwymiotowalam 3 godziny po wzieciu tabletki. Nie wzielam wtedy nastepnej, ale w nocy sobie przypomnialam i o4 nad ranem wzielam nastepna. tzn ta ktora byla na dzisiaj. Z tego wynika ze to opakowanie skoncze dzien wczesniej niz zwykle i bede brala tabsy nie przez 21 ale przez 20 dni. I tu moje pytanie: Czy jestem dalej normalnie zabezpieczona? Czy dobrze zrobilam biorac nast tabletke i nic mi nie bedzie? Czy jesli skoncze dzien wczesniej opakowanie to nie bedzie zadnych konsekwencji??? Biore yasminelle. Prosze, odpowiedzcie mi bo niedoswiadczona jestem w tych sprawach.

nic Ci nie bedzie i bardzo dobrze zrobilas :) chociaz producent zaleca w takich przypadkach brac ostatnia tebletke zeby pozniej sie nie mylic :) nic sie nie martw, jest ok :)

dziekuje:) bardzo jestem ci wdzieczna za odpowiedz

aha, co do pytanie o to czy jestes zabezpieczona, tak :) nie minelo 12 godzin od momentu kiedy mialas wziac tabletke wiec wszystko jest ok... PS. nie ma za co :)

tzn zawsze biore tabsy o 20, a wtedy ta dodatkowa wzielam o 4 czyli 8 godzin po tamtej zwymiotowanej. To czyli ze zdarzylam???BO podobno tabletka wchlanie sie 4 godziny, czyli jeszcze 4 godziny zostaly do tych 12 godzin... jesli rozumiesz o co mi chodzi. Czyli ze jestem bezpieczna, tak??