Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka23x

co to jest?

Polecane posty

Witajcie! Ostatnio dzieje sie cos ze mna niedobrego, nie wiem co to jest nie chce narazie isc do lekarza,chce sprobowac leczyc sie sama,ale trudno mi jednoznacznie ustalic co mi jest dlatego prosze o pomoc. Moje objaswy moga swiadczyc o nerwicy albo depresji,ale sama nie wiem.Najgorsze jest to ze ostatnio wszystko mnie drazni,wkurza,potrafie z byle powodu wybuchnac,czesto bez powodu chce mi sie plakac,ogolnie to ostatnio dosc czesto placze,nic mi sie nie chce na nic nie mam ochoty,nie potrafie juz jak keidys smiac sie mam dosc zycia. Na dodatek odczuwam bole brzucha i dziwne leki duzo rzeczy mnie teraz przeraza.potrafie byle bierdola sie przejmowac,spadla moja samoocena wydaje mi sie do niczego sie nadaje wsyzstko robie zle.Wszystko mnie tlyko doluje nic mnie nie cieszy jak myslicie co to moze byc?

Gość ja myslę że
odchudzasz się, co ? niedobór pewnych substancji odżywczych powoduje objawy, które opisujesz zacznij łykać magnez np. Filomag B 6 i jakiś preparat z Omega 3, gdzieś po tygodniu powinna być poprawa

Gość krucafuks
Bierzesz jakies tabletki na odchudzanie?

Ja Ci proponuje dokladne badanie tarczycy. (podstawowe chormony nie wystarcza) Mialam tak samo, okazalo sie ze mam nadczynnosc tarcz. Pol roku tabletki i wszystko wrocilo do normy. Sama sie z tego nie wyleczysz.

nie biore tabletek na odchudzanie,z tarczyca tez nie mam problemow,mialam ostatnio badania i wyszlo ze wszystko jest ok.mam dobre wyniki potasu magnezu i tych wszystkich witamin sama juz nie wiem. a do jakiego lekarza isc?mama mi mowi o psychologu nie wiem

Gość tat2108
Ja bym najpierw radziła znalesc endokrynologa i wybrac sie do niego. Badanie tarczycy i ewentualnie kortyzol.

nie jestem w ciązy to nie realne z tarczycą też nie mam problemów

Gość ale czy ty wiesz o czym piszes
nie ma takiego badania, które określa poziom omega 3 w organizmie, więc sama nie wiesz o czym piszesz to się wybierz do psychologa , co ci zależy ?