Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy to źle wróży na przyszlość?

Polecane posty

Pisaliśmy wieczorem sms-y. Nagle on przerwał rozmowę a jego telefon był poza zasięgiem. Dowiedziałam się następnego dnia, że poszedł do baru z kolegami. Zdenerwowałam się, że mnie olał i nic mi nie powiedział co robi. Zdarza się to nie pierwszy raz. Wcześniej też często był niedostępny pod koniec tygodnia. Nie mam nic przeciwko wypadom ze znajomymi na miasto. Tylko sądzę, że o takich rzeczach powinno się mówić. Co będzie jeśli po ślubie on nic mi nie powie co robi po pracy, wróci do domu o 3, a ja nic o tym nie będę wiedzieć? Tylko będę sie denerwować.

Gość mj bmn
nic tylko spiertalać od takiej baby jak ty i to w podskokach

mało powiedziane .... trzeba jej jeszcze wystawić porządne CV by inni nie wtopili :P

Gość loki czekoladowe
A po ile macie lat i jak długo ze soba jesteście? Czy jestes jego pierwszą "poważną" dziewczyną? Czy te wczesniejsze też były na serio, ale nie wytrzymały jego stylu życia?

Nie mam nic przeciwko wypadom ze znajomymi na miasto. Tylko sądzę, że o takich rzeczach powinno się mówić" autorko wyjasnij mi dlaczego ?

Wiesz czemu się powinno mówić? Bo świadczy jednak o braku kultury jak przerywasz rozmowę bez żadnego normalnego powodu tylko lecisz sobie z chłopakami na imprezę i nic Cię wtedy nie obchodzi tylko wódka. Poprzednie jego związki się rozsypywaly właśnie przez jego ,,impulsywny" tryb życia.

Gość mj bmn
lily znając jego charakter mimo wszystko weszłaś w ten "związek" czyli co ? .......... czyli odpowiadał tobie czy może myślałaś , że zmieni go specjalnie na twoje życzenie :)

Bo świadczy jednak o braku kultury jak przerywasz rozmowę bez żadnego normalnego powodu " :D:D:D hahahahah brakiem kultury jest własnie rozmowa przez sms :P Poprzednie jego związki się rozsypywaly właśnie przez jego ,,impulsywny" tryb życia." ale szaleniec :D przerwał rozmowe ( tzn nie odpisał na sms) Skok do wody z 50 metrowej skały z poczwórnym saltem i śrubą to przy jego szaleństwie nic nie znaczący skok :P

Gość lily masz pecha do facetow

Gość dsfsfsds
i już wzmianki o ślubie. ;)