Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregerge

czy to w koncu ciąża !!

Polecane posty

Gość gregerge

hej. Staramy się z narzeczonym od 2 lat dziecka. Ostatnią miesiączke miałam 29.09 po skonczeniu czyli ok. 4.10 dostałam zabarwienia wydzieliny troszke ale było brązowa.Noi do dziś nie mam okresu który miał być 27.10 a tu nic ani brzuch mnie nie boli ani piersi się nie powiekszyły,zazwyczaj w dniu terminu @ miałam już bolące piersci,brzuch,noi kregosłup a tu NIC, moje cykle trwają róznie raz nie mi się @ spoznia ok.miesiąca raz tyg. aa noi oczywiscie dodam iż mam dziwną wydziline pierw miałam taką biała metną a teraz mam już jej naprawde dużo !! nigdy tyle nie miałam. Boje się zrobić testu kolejne rozczarowanie ? może ktoś miał podobne objawy

Gość Bożenkaaaaaaaaaa
Dziewczyno do apteki i rób test!!!!!!!!!!!!Na 100 jesteś w ciąży.Teraz test możesz zrobić o każdej porze!!!Poradzę ci ze Quik vue jest sprawdzony i cieszy się dobrą opinią wiarygodności.Napisz jaki wynik.

Gość gregerge
DZIŚ NIESTETY NIE SIEDZE ZAMKNIETA W DOMU BO NARZECZONY KLUCZE ZABRAŁ I POJECHAŁ DO PRACY OJ JUŻ MAM OCHOTE POLECIEC DO TEJ APTEKI I ZEBY BYŁY TE 2 KRESECZKI