Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfrgr

czy to w koncu ciąża !! wkoncu wkoncu ? poradzcie

Polecane posty

Gość dfrgr

hej. Staramy się z narzeczonym od 2 lat dziecka. Ostatnią miesiączke miałam 29.09 po skonczeniu czyli ok. 4.10 dostałam zabarwienia wydzieliny troszke ale było brązowa.Noi do dziś nie mam okresu który miał być 27.10 a tu nic ani brzuch mnie nie boli ani piersi się nie powiekszyły,zazwyczaj w dniu terminu @ miałam już bolące piersci,brzuch,noi kregosłup a tu NIC, moje cykle trwają róznie raz nie mi się @ spoznia ok.miesiąca raz tyg. aa noi oczywiscie dodam iż mam dziwną wydziline pierw miałam taką biała metną a teraz mam już jej naprawde dużo !! nigdy tyle nie miałam. Boje się zrobić testu kolejne rozczarowanie ? może ktoś miał podobne objawy

Gość frfrfre
prosze niech ktoś odp ! czy to jakaś choroba może być czy jednak się udało :( niewiem czy wiecie ale 2 lata starania się bez efektu to STRASZNE

Gość taaaa tragiczne
zrob idiotko test, nie wiem czego oczekujesz, ze tu wrozki siedza?

Gość no ale co ci mogę napisać
według mnie to ciąża, ale żeby wiedzieć co i jak to musisz test zrobić. Boisz się rozczarowania a tak to się tylko sama wkręcasz i kiedyś to rozczarowanie może być dużo większe. Idź zrób test i będzie wszystko jasne.

Gość dfrgr
sama jesteś idiotką !! chodzi mi porpostu o odp czy ktoś miał podobnie !!

test po dniu w ktorym mialas dostac okres wyjdzie ci na 100% prawidlowy bedziesz wiedziec czy to ciaza .tutaj nikt ci nie powie na 100% czy jestes w ciazty czy nie bo skad ktos ma to wiedziec

Gość dfrgr
CHODZI MI TYLKO CZY KTOŚ MIAŁ PODOBNIE !!

Gość nie nikt nie miał podobnie
zrób kobieto test bo tu się nie dowiesz czy w ciąży jesteś :O

Gość ale co miał podobnie
ale co miał podobnie do cholery ???? okres spóźniał mi się już milion razy, białe upławy też miałam nie raz i brak objawów na okres, a w ciąży nie jestem też się staram w dodatku piszesz, że masz nieregularne cykle kobieto, weź się zastanów, po 2 latach starań powinnaś mieć jakieś pojęcie o własnej płodności i objawach ciążowych a co lekarz na to ? robiłaś choć raz monitoring cyklu ? sperma faceta przebadana ?

Gość Zespół Pataua
Predzej jestes chora a nie w ciazy, no ewentualnie w ciazy urojonej.