Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula666

spodnie levis -pomocy !!!

Polecane posty

Gość paula666

witam Kupiłam jakis czas temu spodnie -jeansy Levi's i dzisiaj juz zobczylam przetarcia z tyłu na zgięciach nogi (okolice kolana). Za kilka tygodni pewnie sie przedrą....Martwi mnie to, bo myslalam ze wydajac kiklka stów spodnie ponoszę troche dłużej. I teraz moje pytanie : Czy mając pragon i gwarancje (2lata) sprzedawca w salonie mi je wymieni czy nie ?

Gość paula666

Gość paula666
help !!!

Gość campari34
jak masz gwarancję to wymienia ci spodnie wkoncu to znana marka na rynku a nie jakies tam spodnie z targu

Gość paula666
no tak ale nie wiem co uwzglednia gwarancja , kurde tylke kasy na marne , masakra

Gość paula666
czy ktos moze oddawal na gwarancji spodnie z levisa ??

Gość adenas
Ja kiedys kupilem tam swetr i po kilku dniach noszenia zrobily sie takie kulki na nim. Wiem, ze takie ''kołtuny'' pojawiaja sie czasem na ubraniach ... ale myslalem ze na swetrze za 250 zl nie powinno byc czegos takiego. Zlozylem reklamacje i mi nie uznali. Banda zlodzieji !!! Dzisiaj pewnie zglosilbym to do rzecznika praw konsumenta, ale wtedy bylem mlody i glupi, wiec odpuscilem :P http://tnij.org/llevisss

Gość paula666
ale mnie teraz wystraszyłeś :( ja za swoje spodnie dalam 375 zl dla mnie to nie jest malo i nie mam zamiaru po miesiacu ich wyrzucic

Gość ha ha ha ha a kto
za portki daje tyle kasy jak nie jest forsiaty? dyktatura znanych marek a tak naprawde pod tymi szyldami często wciskają ludziom gówno gorsze od niemarkowych :D

Gość paula666
niewazne jest to czy mnie bylo stac czy nie , fakt jest taki ze moje spodnie za kilka tygodni beda lezec w koszu , co ja mam zrobic ? mial ktos taka sytuacje ??

Gość paula666

Gość nie sądzę że coś uzyskasz
na pewno nie tylko tobie się tak zrobiło wyprodukowali szajs jak najtańszym kosztem co jest rzeczą codzienną dla tych niby super marek i nie będą teraz tracić kasy na reklamacje przeież właśnie chodzi o to, żeby naiwne snoby chcące się pokazywać w markowych ciuchach kupowały to dla etykietki mądrzy, kupujący zwykłe ciuchy takich problemów nie mają:D

Gość paula666
to ze kogos stac na spodnie nie zanczy ze jest glupi ;) nadal ponawiam moje pytanie