Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozeraczka kuchni

Wczoraj zaczełam zelixe

Polecane posty

Gość pozeraczka kuchni

wreszcie sie odwazyłam ją kupic i zarzyc.mam starcha po tych wszystkich opiniach na jej temat, ale co tam trudno, nie ja pierwsza nie ostatnia. wziełam 10 zeby za duzo nie ryzykowac.troche sie boję. wczoraj był pierwszy dzien, głodna nie byłam, nie chciało mi się jesc...boże jakie cudowne uczucie nie chciec pożerac całej kuchni. oczywscie zjadłam troche, nie zeby była totalna głupota.w brzuchu mi burczało jak diabli...ha ha pewnie zołądeczek nie spodziwał się ze nie dostanie znowu swojej mega porcji żarcia. głowa mnie nie bolała i nie maiłam problemu z zasnięciem, ale to dopiero jedna noc.moje cisnienie jest zawsze bardzo niskie wiec moze nawet mi to troche pomoze. ale jak sie cos bedzie złego działo, naprawde złego odstawiam je z miejsca. ktos jeszcze zaczyna kurację zelixą??

Gość pozeraczka kuchni
bo??????poza tym dzis jest sroda, a napisałm ze zaczełam od wczoraj czyli przypadałoby ze zaczełam we wtorek booo.... sroda jest po wtorku czytanie ze zrozumieniem jest przekleństwem dzisiejszego swiata ;P

Gość judit3
Cos Wam powiem. Zielixa nie dziala na to ze macie mniejszy aptetyt. Ze jak wiekszosc suplementów diety rozpulchnia sie w zołądku i powoduje uczucie sytosci. ONA DZIALA NA WASZĄ PSYCHIKE ! na wasz mózg. nigdy w zyciu nie dalabym sie zniszczyc przez te tabletki. uwazajcie co robicie. znajoma dziewczyna wpadla w depresje przez te tabletki