Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameliaa

wejdzcie i pomozcie mi prosze. chodzi o prawo jazdy

Polecane posty

Gość kameliaa

moze to glupie, ale chce sie zapisac na kurs. co mam powiedziec, jak dodzwonie sie do instruktora? kiedy zaczyna sie kurs bo chcialabym sie na niego zapisac i ile on kosztuje? tylko mnie nie linczujcie za to pytanie. mam dopiero 18 lat i naprawde nie mam doswiadczenia w tego typu rozmowach a nie chcialabym wyjsc na idiotke. z gory dziekuje za kazda pomoc 🌻

Gość to chyba żart prawda
Zadzwoń i zapytaj po ile marchewka :o

Gość kameliaa
ludzie, po co sie wypowiadacie, skoro nie chcecie pomoc? :( :O

Gość dobra napiszę ci dialog
dzwonisz ........ ktoś odbiera telefon i mówi -słucham teraz twoja kwestia - dzień dobry nazywam się Zofia Zosińska, chciałam zapisać się na kurs prawa jazdy, kiedy jest najbliższy wolny termin i ile ten kurs kosztuje z resztą rozmowy już chyba sobie poradzisz :)

Gość do kameliaa
Nie dziw sie ludziom, ze sie smieja :D bo jest z czego :D jestes jakas niedorobiona czy jak , że nie potrafisz prostej rozmowy telefonicznej przeprowadzić ? A może jestes aspoleczna i przez te 18 lat rodzice trzymali Cie w zamknieciu i dopiero teraz wypuscili. To modne w 21 wieku :D

potem obowiązkowo musisz wyrazić zdziwienie że kurs nie kosztuje czapki śliwek i z oburzeniem rozłączyć się