Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saeta

Taniec brzucha- gdzie kupić monetki?

Polecane posty

Gość saeta

Pytanie do dziewczyn interesujących się tym tańcem-orientujecie się gdzie kupić monetk do naszywania na strój? Kiedyś widziałam je na jakiejś stronie,niestety nie mogę jej teraz znaleźć.Z góry dzięki

Gość saeta
Giovasia-wielkie dzięki!O Allegro nie pomyślałam,bo jakiś czas temu tam szukałam i nie znalazłam :)

Gość saeta
Chcę ozdobić jakiś top/bluzkę na zajęcia z tego tańca,chustę mam,ale przydałoby się coś na górę.Gotowe stroje niestety tanie nie są.

O świetnie. Ja dziś idę na drugie zajęcia :P Chusty jeszcze nie mam, ale przymierzam się do kupna :) Może jak skończysz to pochwalisz się kompletem? :]

Gość saeta
Jeżeli w końcu uda mi się coś"wyczarować" to chętnie się pochwalę:) Niedawno zaczęłam zajęcia na drugim poziomie,więc instruktorka nas mocno już namawia na kompletowanie strojów :D

Gość hej dziewczynye
a powiedzcie mi czy warto pojsc na taki warsztatty z tego tanca? trwaja jaakies 2godziny. nigdy z tym tancem nei mailam wczesniej nic wspolnego, i zastanawiam sie czy to ma jakis sens, takie 1razowe zajecia? czy cos mi dadza?? bede lepiej sie poruszac?? jak myslicie??

Gość saeta
Na 2-godzinnych warsztatach za wiele się nie nauczysz,ja np chodzę na kurs ,na którym w ramach jednego poziomu(a poziomów to z 8 jest przynajmniej)jest 6 zajęć i każde trwają 75min. Aktualnie jestem po 3 zajęciach na drugim poziomie i wciąż uważam że mało umiem:) Ale warsztat ma tą zaletę,że przekonasz się czy w ogóle odpowiada Ci ten taniec i wtedy możesz np podjąć decyzję o zapisaniu się na normalny kurs :) Osobiście jestem bardzo zadowolona i uwielbiam chodzić na zajęcia :D

Gość hej dziewczynye
dzieki saeta tez tak mysle, ze jedynie bede mogla sie przekonac czy ten taniec mi sie spodoba:D wlasnie tego sie tez troszke obawiam napewno mi sie spodoba i bede chciala sie zapisac, dlatego moze jescze wstrzymam sie a zapisze sie jak bede miala wiecej kasy:)

Gość saeta
Też podejrzewam,że taniec by Ci się spodobał po tych warsztatach:) No niestety,nie jest to najtańsza przyjemność,bo karnet na 6 zajęć kosztuje ok 100 zł. Ale trzymam kciuki za Ciebie :)

Zdecydowanie warto, nie tylko po to aby nauczyć się kręcić bioderkami, ale aby stać się pewniejszą siebie i swoich atutów