Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytać nie pytac

CV, list motywacyjny

Polecane posty

Gość pytać nie pytac

pytanie: Wysyłając w załącznikach CV i LM jakie dać nazwy załączanych plików? np. Curriculum Vitae-imię i nazwysko, list motywacyjny-nazwa firmy, czy jeszcze jakoś inaczej?

Gość pytać nie pytac
jak zawsze pierwszy, dzięki właśnie wysyłam :/ kolejne ehh....

Gość pytać nie pytac
to jeszcze jedno pytanie pisac całe czy wystarcza skróttu CV imie+nazwisko i LM-imie+nazwisko?

Gość pytać nie pytać bez nadziei
ehh...no to sle...

Gość pytać nie pytac
już się nie łudzę że to coś da, jestem zniechęcona porażkami ehhh

Gość pisze się tak
CV-Anna Kowalska LM-Anna Kowalska ludzie i dziwicie się że pracy nie możecie znaleźć?? może wklej LM tu na forum to ci pomogę bo jak masz wiele porażek to świadczy tylko o jednym...

Gość pytać nie pytac
jestem świeżo upieczoną studentką bez doświadczenia zawodowego więc nie dziw się porażkom. a co do zadanych przeze mnie pytań może i są bardzo podstawowe -do tej pory wysylalam cale z imieniem i nazwiskiem, tylko jak czytam o tym w necie ta sa rozne szkoly wiec wolalam sie upewnic

Gość spoko ale co
nie zapraszają Ciebie na rozmowy? czy może nie odzywają się o rozmowach?

Gość pytać nie pytać bez nadziei
wysyłam maile z ofertami i nikt nie oddzwania, na rozmowach wypadam całkiem dobrze. od lipca byłam na 1 rozmowie kwalifikacyjnej i dostałam pracę (moja wymarzona!) cieszyłam sie jak glupia, ale pracodawca okazał się nie uczciwy i szukam pracy na nowo...

Gość wiesz ludzie którzy szukają
pracy wysyłają średnio 150 nawet 300 zależy od miasta ofert w cyklu szukania pracy, około 1.5 mieś.

Nie powiedziałby aby LM było ściemą. zcasem świetne LM bardziej zainteresuje osobę robiącą rekrutację w firmie niż słabe CV

Gość pytać nie pytac
nie wiem czy przyjąłby każdego, szukał ponad 3 miesiące osoby na to stanowisko, poza tym widziałam ile tam sie CV przewija tygodniowo. Przeszłam tez 3-stopniowy proces rekrutacji więc chyba nie jest ze mną tak źle. tak, marnie to wygląda, doskonale wiem, cóż zostanie mi posada sprzątaczki w uczelnianym kampusie :D

Gość ja wysylam tak....
Imie_Nazwisko_CV_Nazwa_firmy Imie_Nazwisko_LM_Nazwa_firmy moim zdaniem naza firmy jest wazna, widac, ze traktuje ich indwyidualnie.

Gość ja tez sie wlasnie zastanawiam
jak powinnam nazwac pliki:o aa i jeszcz e... jak mam office 2007 to zapisuje pliki wordowskie z rozszerzeniem .docx myslicie, ze juz teraz wszyscy maja tego worda i mozna tak wysylac? cyz lepiej zapisac jako dokument word97-2003 z rozszerzeniem .doc ?

Gość pytać nie pytac
rozszerzenie doc, wtedy każdy otworzy

Gość ja tez sie zastanawiam
no wlasnie, to jest jedna strona medalu, druga jest taka, ze jesli firma ma office2007 to jak ja dam z rozszerzeniem .doc, to moze pomysla, ze sie pogubie w nowym office... (bo jednak ci, ktorzy sa przyzwyczajeni do starej wersji potrzebuja troche czasu aby sie wbic na nowa). Szczególnie jesli firma zajmuje sie nowymi technologiami, to az dzie zeby nie mieli 2007....

"racy wysyłają średnio 150 nawet 300 zależy o" ja w moim dużym miescie nie znalazłbym miesiecznie 300 ofert pracy na które mógłbym wysłać cv. i nikt poza przedstawicielem handlowym by tego nie zrobił nie wim skąd ludzie biorą tyle ogłoszeń "ma ma office2007 to jak ja dam z rozszerzeniem .doc" a praktyka nie jest taka że dokumenty zapisuje sie w formacie 97/2000 czyli ten doc bo nie wiesz jaki program ma osoba do której wysyłasz. 97/2000/2003/2007/xxxx/openoffice/openoffice2/etc... a ten podstawowy format worda otworzy się u każdego 🖐️

Gość pytać nie pytac
CV i LM najlepiej wysyłać w PDF :]

Gość hmm to bez tego
to sie wszystko da zrobic www.w-MP3.pl