Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbhvfnh gmv

Łódź-Warszawa. Czym najtaniej?

Polecane posty

"pdpowiedź zaszyfrowana " znowu pomyliłas się :p miało chyba być "rozszyfrowana " :D Ladaco chyba w samozachwyt popadłeś :p :D

Leniwcze podać walerianki ? :D Persephone tak myślisz ? no jeśli tylko to jeden dzień , to niech ma facet :p :D

" o 15:00 kończe prace wiec sie pośpieszcie" Czyli co ? mamy już ustawiać się gęsiego za Tobą ? :D

Hehe, myślę, że jednorazowo można połaskotać, mamy dziesięć minut :) Ja już stoję w ogonku i podziwiam ladacowe plecy :D

Ja plecy, bo w ten sposób nie widać mojej twarzy i nikt nie wie, że się tam turlam ze śmiechu :)

Gość Przemek 1981
Ja osobiście wole małe prywatne firmy , często mam wizytacje w jednej z Warszawskich firm w centrum , aktualnie korzystamy z firmy viptrans24.pl wynajem Vana 9 osobowego z centrum Łodzi do Warszawy kosztuje około 350 złotych , czyli sporo mniej niż pociągiem , natomiast czasowo cała podróż trwa max 1godzine 40 minut . Szczerze polecam , współpracuje z tą firmą od 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolony , wiem że w ich ofercie są też auta osobowe oraz autokary. Pozdrawiam Przemysław