Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franekC

Która z pań mi odpowie???

Polecane posty

Gość franekC

dlaczego niektóre kobiety, które mają męża nie noszą obrączki? jakie może być wytłumaczenie na to?

bardzo proste ....ja nie noszę bo nie nosze żadnej biżuterii po prostu nie lubię :D więc nie doszukuj się drugiego dna typu że pewnie te co nie noszą chcą znaleźć sobie faceta na boku mój mąż też nie nosi :D

Gość ja nie nosze
bo po porodzie mam duza nadwage i obraczka za mala jest i co ?

Gość zwykle to to to jest
takie poczucie sprawiedliwosci jeśli mąż daje żonie obrączke ze sloowami...żono przyjmij tę obrączkę jako znak mojej miłości i wierności a potem mąż zdradza czyli nie ma miłości do żony to jak nosić tę obrączkę? Gdy obrączka straciła swoją wartość i jest przypomnieniem oszustwa ze strony męża? Nie nosi się obrączki która przestała zawierać swą treść...gdy mąż jest obok a nie razem...gdy małżeństwo straciło swój własciwy sens i trwa ze względów pragmatycznych i dla dzieci ...gdy w małżeństwo mąż wprowadził osobę kochanki, a to już na zawsze dzieli...nawet jak mąż udaje że kocha i kochanka to błąd i udaje że żałuje jak nie nosi się obrączki...to znaczy że dotarło do nas że nie ma miłości i wierności osoby która nam dała tę obrączkę

Gość alęż tak to bywa
zwykle zdrajca nie nosi obrączki , a żonie wmawia cokolwiek ..że obraczka za ciasna albo cos tam...., a jak zdrada się wyda to nagle aby żonie oczy zaciemnić...zdrajca szybko wkłada obrączkę bo już się naprawił i bardzo kocha żonę..... Tak robia zdrajcy gdy im małżeństwo się sypie z ich winy

Gość franekC
od razu mówie, że nie myśle o kobiecie która nie nosi obrączki, że zdradza męża czy coś takiego, myśle że chyba macie racje i chodzi o uczucia tylko, a właściwie ich brak

Gość nosiłam obrączkę
i zdradzałam aż furczało co ma piernik do wiatraka

no to teraz ale dorobiliście ideologie bo padnę :D dokładnie co ma wierność do noszenia obrączki znam takich co zdradzają na prawo i lewo a obrączkę noszą