Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soliddd

do znawcu informatyki

Polecane posty

Gość soliddd

czy jak zmienie komus haslo na emaila to ta osoba moze sie dowiedziec z ktorego komputera to robilam ? ( np. gdzie,miasto itd) ??

Gość soliddd
oczywiscie mialo byc znawcow*

Gość majgott
no oczywiscie ze tak, komputer NIE JEST ANONIMOWY! nawet usuniete archiwum gg i maili mozna odczytac...

Gość soliddd
no ale jak zmieniam tylko haslo? w sensie ze mozna zobaczyc gdzie ten adres emailowy sie ostatnio logowal? np. u mnie. no ale to nie jest proste a na policje chyba z czyms takim sie niie idzie/

Gość soliddd
podnosze bo bardzo wazne, czy 'a mi kabel usb' juz tu nie siedzi? pewnie by wiedzial...

Gość soliddd

Gość majgott
mozna sprawdzic uwierz mi, sa inne sposoby niz adresy email, jak ktos jest dobry to sprawdzi wszystko :)

Gość majgott
po co chcesz komus zmieniac haslo?

Gość soliddd
czyli co , moge sobie napisac do interi, hej dacie ip komputera z ktorego zmieniane bylo moje haslo ? i przysla?

Gość soliddd

" czy jak zmienie komus haslo na emaila to ta osoba moze sie dowiedziec z ktorego komputera to robilam ? ( np. gdzie,miasto itd) ?? " teoretycznie - może, ale w praktyce mało prawdopodobne, chyba, że ten ktoś zgłosi kradzież konta operatorowi portalu, ale też nie wiadomo, czy udostępnią dane użytkownika, co najwyżej IP a z tym IP będzie trzeba udać się do providera i tam domagać się zdemaskowania delikwenta, co pewnie skończy się na wyproszeniu ;)

Gość soliddd
a jak pisze cos takiego : nie ponosimy odpowiedzialnosci za : - za skutki wynikłe z wejścia w posiadanie, przez osoby trzecie, hasła użytkownika, niezależnie od przyczyny, która to spowodowała (np. udostępnienie hasła osobie trzeciej przez użytkownika, złamanie hasła przez osobę trzecią) oraz czyli serwis to nie obchodzi czy ktos ma/zmienil twoje haslo i nie beda sie w to bawic?

regulamin regulaminem znajomemu, który jest debilem i namiętnie gra w jakieś mmorpg zajebali hasło do konta keyloggerem a ten zgłosił to operatorowi portalu i odzyskał konto 🖐️

Gość soliddd
ale dowiedzial sie kto to zrobil? a teraz z innej beczki, email praktycznie do pracy, nic interesujacego nie ma , wpadlibyscie na to ze to wasza bya dziewczyna wam zmienia haslo czy bez wiekszego namyslu klikacie na zapomnialem hasla, podpowiedzi nei znmienie nie jestem taka :P

Gość soliddd
lepiej z proxy czy to np. dla serwisu bedzie bardziej podejrzane?

Gość soliddd
ale co byscie sobie otym pomysleli? powiazane zaraz z jakas sprawa prywatna czy po prostu ktos sie wlamal?

wg mnie jezeli ktos powiedzial komus swoje haslo a pozniej loguje sie do poczty moze podejrzewac tamta osobe i zglosic to danemu portalowi itp.. latwo mozna sprawdzic kto i kiedy wchodzi na meila.. choc sama nie jestem informatykiem ale moj facet jest i mi pokazywal jak to wyglada..

Gość soliddd
kurcze a jarek84 taka nadzieje mi zrobil..

Gość soliddd

Gość soliddd
martys_86- naprawde takie proste?

Gość soliddd
nie no juz sama nie wiem.. jarek mowi ze trudno , martys ze calkiem latwo dla informatyka... chyba dam sobie sposob a taka latwa podpowiedź..korci mnie strasznie

Gość soliddd
spokoj **

Gość soliddd