Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie o łożysko

ilez mozna na makaronie z dżemem?

Polecane posty

Gość zapytanie o łożysko

syn ma skazę białkową ijestem na diecie. Narazie jem sinlac z tartymjabłkiem , warzywa gotowane z piersią. ilez mozna jesc te jedzenie? co mogę zjeśc jeszcze? a kisiel mozna? ani parówek, ani pasztetu, ani banana, ani herbatnika.umieram z głodu. nawet nie wiem czy chleb mogę.

Gość zapytanie o łożysko
on mówił ogólnikowo raczej o tym czego nie mogę. Ponoć tylko bezglutenowa zdrową zywnośc. No , ale nie wiem co do niej zaliczać.

Gość a dlaczego banana nie mozesz
jesc?

To najlepiej idz do dietetyka albo niech twój lekarz sie troche wysili. masz prawo nie wiedziec co ci wolno....zreszta dzisiejsze jedzenie to jedna wielka kupa(ups)

Gość mozesz jesc ryż z jabłekim

Gość zywnosc bezglutenowa
a skaza bialkowa to dwie rozne rzeczy ! bezglutenowa zywnosc to znaczy produkty ktore nie maja w sobie glutenu produkty glutenowe to zazywczaj : chleb , makaron itp , ale na pewno jest gdzies chleb bezglutenowy i makaron bezglutenowy . np. chrupki kukurydziane sa bezglutenowe . a skaza bialkowa - oznacz ze dziecko nie moze jesc produktow mlecznych , nabialu tj. mleka krowiego , serkow , twarozkow ,sera zoltego ,bardzo czesto uczula mieso wolowe lub cielece ( bo to mieso krowie ) wydaje mi sie ze powinnas pojsc do specjalisty i zapytac sie co mozesz jesc , bo wydaje mi sie ze lekarz wprowadzil cie w blad albo go zle zrozumialas . mysle ze parowki drobiowe mozesz ale cielece juz nie .

są bezglutenowe herbatki ,ciastka ,bułki itp nawet pasztet jest sojowy ,może to możesz jeść ? Moja kuzynka ma refluks czy coś podobnego ,nie wiem dokładnie i ma dietę do chyba końca życia ,ale właśnie to jedzenie może konsumować .Wiem też ,że może jeść zupy /rosół z gołębia ,mięso również może z niego jeść ,ale czym się to mięso różni od zwykłego to nie wiem .