Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika1717

Mam pytanie.

Polecane posty

Gość nika1717

Hej mam pytanie. Mam 15 lat. Mój pierwszy stosunek przeżyłam we wrześniu, później nastąpiło to jeszcze raz. Jednak w ciąży nie jestem, ponieważ we wrześni miałam okres, a w tym miesiącu powinnam dostać już 16 dni temu, ale jak nie było tak nie ma jedynie jest biała wydzielina. Do ginekologa jak na razie nie chciałam bym iść bo jakoś nie wyobrażam sobie tego. Czy mogę mieć jakieś obawy czy to może być wywołane stresem lub czymś innym ?

Gość dajana1234
to ginekologa sobie wyobraz skoro sex se moglas wyobrazic i zrobic ;/

Gość trahshshs
dobrze napisane. trza bylo MYŚLEC przedtem :/ 15 lat .... ;/ :/ wstyd

Boże następna puszczalska gówniara :O Jak rozkładałaś nogi przed facetem to się nie wstydziłas ale do ginekologa to się wstydzisz iść :O:O Skoro wyobrażałaś sobie ze w tym wieku możesz się puszczać to wyobraź sobie ze możesz też iść do lakarza.

Gość gyvfedbchdbc
prosta sprawa - w aptece kupujesz pre-test za 10zł i masz odpowiedz w 5 minut, no bo po co się stresować ? (nawiasem mówiąc to 15 to troche za wczesnie na bolcowanie)

To, że miałaś okres po stosunku to nic nie znaczy bo takie krwawienia a właściwie plamienia mogą występować jeszcze do trzech miesię cy po zapłodnieniu. Nie mów mi tylko, że się nie zabezpieczyliście, skoro rozważałaś możliwość ciąży! Życzę Ci żebyś nie była w ciąży ale tylko ze względu na Twoich rodziców! Bo poprostu nie mogę wyrobić jak kolejny raz czytam, że 15 letnie dziecko (bo jeszcze nim jesteś) zastanawia się czy może być w ciąży! A lekarz nie gryzie, boisz się iść do niego? To idź i powiedz mamie jaka nieodpowiedzialna jesteś!