Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delmumio

jestem jej pierwszym prawdziwym chlopakiem a miała 6 facetów w łóżku

Polecane posty

Gość delmumio

siemka mam taka sprawe bo poznalem ostatnio fajna panne i zaczelo sie miedzy nami kleic mam 21 lat, a ona 19 i na ktorej z kolei randce powiedziala mi ze niemiala jeszcze takiego chlopaka powaznego, mowi ze jeszcze nie byla w takim powaznym zwiazku i nie miala kogos na poważnie, to sobie pomyslałem ze jest pewnie dziewicą ... ale jak pozniej sie przyznała miała już 6 partnerów w łóżku - słownie sześciu mezczyn z ktorymmi uprawiala seks. i teraz nasżły mnie taki rozkminy bo wlasnie mialem isc z nia na spotkanie - czyt. randke ale powiedzilem ze kiepsko sie czuje a na to ona za szkoda i ma nadzije ze to odrobimy teraz niewiemm co o niej mam myslec skoro uprawiala seks z facetami z ktorymi nie miala wiekszych planow i nie traktowala jak powaznych partnerow to co ona seksiła sie z nimi dla sportu? bo niby z nimi byla ale mi mowi ze jeszcze niekogo nie miala tak na powaznie i mowila tez ze za seks brala sie dopiero po kilku tygodniach znajomosci nierozumiem jak mozna kochac sie z kims kogo nie bierze sie na powaznie

Szczerze mowiac, smieszy mnie ten temat. :D Co masz na mysli, piszac "jestem jej pierwszym PRAWDZIWYM CHLOPAKIEM" ? Czy masz na mysli, ze jestes "prawdziwy" bez lozka ? ;)

Gość hujaliju
a faceci robią tak i nikt się nie dziwi.Może źle ją zrozumiałeś,może ona ich traktowała poważnie,ale oni jej nie

No tak, teraz doczytalam, wiec jednak... :) Doswiadczona panna. A Ty tez miales jakies doswiadczenia, czy tez jesteś bezlozkowy do tej pory, czyli po prostu prawiczek ? ;)

Gość znajdz porzadniejsza
taka musi byc latwa

imponujący wynik, ja pewnie do końca żywota nie dobiję do szóstki,a w wieku 19 lat dopiero zaczynałam, po 4 latach młodzieńczego związku ach młodzież, ich prowadzenie się i ich rozkmniny :D

Gość zwykla puszczalska mloda
lafirynda

Gość pewnie i grala

Gość ja nawet jakbym spala z 20
kobietami to bym nie chciala takiej ktora miala 6

a mówiła o tym bez cienia wstydu? jeśli tak to bądź pewnien że będziesz nastepnym trofeum w kolekcji a następnemu powie że nie miała faceta na poważnie a w łóżku siedmiu...

Gość Anetafhf
Weź sobie chłopcze porządną dziewczynę,z którą razem będziecie odkrywać uroki sexu,a nie jakiegoś wytłuka, który idzie na sex kiedy ją tylko zaswędzi. Daj sebie z nią spokój.

Gość znajdz sobie chlopie porzadna

Gość Nie badz glupi
To jakas puszczalska jest z dala sie od niej trzymaj

Gość niech sobie taka szuka
babiarza

Jesli nie uznajesz seksu przedmalzenskiego, to od niej odejdz. Jesli jednak uznajesz to nie rozumiem o co pytasz? Miala faceta przez kilka tygodni, uprawiali seks w miedzyczasie ale im sie nie ulozylo i sie rozstali. Kilkutygodniowa znajomosc jakos ciezko okreslic jako powazna. Takie czasy, ze z seksem sie nie czeka na ta prawdziwa milosc, jestem pewna, ze Ty rowniez nie czekales i z tym nie masz problemu... a u niej go widzisz ;)

Gość do lloollaa
jesli chodzila do lozka po tygodni badz dwoch i spala z wieloma to jest latwa. porzadna dziewczyna nie idzie tak szybko do lozka

też mi problem wyruchaj ją nabierzesz doswiadczenia i bierz się za następną. ona nic nie straci tyle następnym razem powie na randce innemu kolesiowi że miala już 7 :)

Gość niełatwa
No chyba,że tak sie szybko zakochuje i szybko odkochuje i dlatego z każdym z nich idzie w tango.No ale skoro mówi,że tamci to nic poważnego to zwykła szmata i tyle. Ja mam taką suczke w domu,jak ją złapie chcica to żadnemu psu nie przepuści. To nie chodzi o to,żeby czekać z sexem do ślubu,ale jak można bez uczucia oddawać się pierwszemu lepszemu kolesiowi. Najpierw seks,potem miłość? EEEEE chyba odwrotnie powinno być nie?

A coz to za roznica czy pojdzie po tygodniu czy po miesiacu? Takie czasy. Przeciez zwiazki opieraja sie w duzej mierze na seksie. Tutaj jest jeden problem - faceci chca czystych i porzadnych kobiet sami nie bedac takimi. Wiekszosc facetow idzie do lozka z kobieta bardzo szybko, kobiety tez zaczynaja to robic. Rownouprawnienie zaczyna szybko stabilizowac sytuacje w naszych czasach. Teraz to mezczyzni zaczynaja miec problemy z zaakceptowaniem zachowan kobiet.

Do Brzydki Niski Beznadziejny Pokaz mi faceta ktory bedzie z kobieta bez seksu az do slubu, bedzie to akceptowal i nie bedzie marudzil ani narzekal. Seks to tak samo wazna czesc jak rozmowa na przyklad. Seks stal sie powrzechny.

Gość do lloollaa
ale sa faceci, ktorzy sa porzadni i takich wybrykow nie mieli i oni chca kobiet, ktore nie mialy tylu partnerow