Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame madme

Czy jest jakies usprawiedliwienie na takie odzywki?

Polecane posty

Gość madame madme

Jeżeli chłopak podczas kłotni mówi że chciałby mieć fajną dziewczynę a nie taką popierdoloną szmatę, i jebaną flądre?

Gość oł maj gad
oczywscie ze nie ma. to oznaka braku szacunku.

Gość nie ma i juz

Gość madame madame
żeby nie było wątpliwośći, pokłóciliśmy sie o to że powiedziałam mu że za mało czasu spędzamy razem, bo obiecał że spędzimy razem fajnie wieczór- a skończyło sie na siedzeniu z jego kumplami i piciu

Gość modelka22
wiesz co, jakby tam nie było, ale żeby facet do kobiety z takim tekstem wyskoczył to cios poniżej pasa. Powiem ci tylko że kiedyś może ci narobić niezłego wstydu przy znajomych jak tak cie pojedzie słownie przy nich, a co będzie jak np powie w miejscu publicznym: wole mieć taka laskę niż taką flądrę...a inne będą się śmiały z Ciebie. Wiesz Twój wybór, zrobisz jak zechcesz, ale ja bym nie dała się tak szmacić jakiemuś prostakowi.

Gość madame madame
ja wiem, juz nie wytrzymuje psychicznie bo to nie pierwszy raz, ja jestem na niego zła ale nigdy nie wyzywam. a oczywiście dzis sie nie odzywa jak wróci do domu to przekręci wszystko tak, że wyjdzie ze to moja wina- jak zwykle i znów bedę miała wyrzuty sumienia.

Gość Dorota25.
Rzeczywiście prostak jakiś, żeby wieczór zamiast spędzić z ukochaną, chlał z kumplami?? hołota do kwadratu...Sorry że zadam takie pytanie, co on skończył?

Gość madame madame
Sześć klas podstawówki skończył!

Gość Dorota25.
6 klas szkoły podstawowej??

Gość madame madame
historie, tak to jest inteligentny tyle ze jakis nerwowy sie zrobił, nie wiem czy przez tą prace- bo niedawno zmienił. w każdym razie traktuje mnie gorzej niż psa, nigdy nie słyszałam żeby sie do kogoś tak odzywał- tylko do mnie. i przy każdej kłótni mówi ze jest zmęczony idzie spać i to pierdoli itp..

Gość madame madame
Tak, sześć (6) klas szkoły podstawowej, gimnazjum nie skończył, bo nie zdał. Ale co to ma do rzeczy???

Gość madame madame
i po co te podszywy?

Gość madame madame
Tak, macie rację, jestem popie**olona i j**ana flądra

Zamiast kopnąć go, wiadomo w co, Ty szukasz na siłę usprawiedliwień? I co chcesz tu od nas przeczytać? że on na pewno tak nie myśli? że kocha cię? że to tylko ta praca? żebyś mu trochę odpuściła? Dziewczyno z jego strony to kompletny brak szacunku do ciebie, ale żeby on cię szanował, Ty sama musisz szanować siebie i nie godzić się na to. Jak to zrobisz, to twój wybór, ale koniecznie coś zrobić musisz, i to jak najszybciej.

Gość DZIEWCZYNO TY JESZCZE PYTASZ
Ja facet jestem i nigdy w zyciu bym, nie powiedzial tak do NIKOGO, bo to oznaka zwyklego chamstwa i braku wychowania. Zarowno z jednej jak i drugiej strony jest to zwykla podlosc. Nie powinnas sobie pozwalac na cos takiego. Kiedys jedna kobieta nazwala mnie jebanym kutasem. Tylko za to, ze spoznilem sie do niej ze wzgledu na korki. Od tamtej odzywki sie do niej przestalem odzywac. Chcialem sprawdzic czy zrozumie o co mi chodzi. Nie zrozumiala, a ja zerwalem, nie bede sie przeciez plaszczyl przed takim zerem ani odpowiadal na takie teksty, bo ponizej mojej godnosci jest odpowiadac takiej istocie.

Gość walnij wieczorem
focha i nie reaguj na jego zaczepki nie próbuj z nim też rozmawiać i niech on ma wyrzuty sumienia powodzenia

Gość Monisia malusia
DZIEWCZYNO TY JESZCZE PYTASZ Musisz byc fajnym facetem :) Powodzenia w szukaniu normalnej kobiety :*