Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podaruje wam tego

KTOŚ TU DAŁ NA FORUM LINK Z MYM ZDJĘCIEM SKOPIOWANYM Z N-K!DZWONIE NA POLICJE !!

Polecane posty

Gość nie podaruje wam tego

Gość thhdh
Ojej sama dajesz swoje zdjecie na publiczny portal a potem sie dziwisz ze ktos je oglada?

to znajdz tego kogos i zgłoś....tylko ze nk jest forum publicznym i zdjecia nie sa zastrzeżone przed kopiowaniem....moze to ktos z twoich znajomych?

Gość moje zdjęcie tu widnialo jakąs
godzine temu .. ktos bezczelnie je tu usmiescil i skopiowal ..ktos wykorzystal bez zgody mój wizerunek. co innego jeszcze jakby ktos tak wkleił ten link ze trzeba by sie logowac i tylko uzytkownicy n-k by widzieli me foty ale tu zostalo dane moje zdjęcie na tacy ..kazdy mogl zobaczyc..nie podaruje ..policja zaraz będzie ścigac tego kogoś i juz napisalam do szefostwa naszej klasy ..

pewnie nie dał linka z twym zdjęciem skopiowanym z nk tylko link do twojej galerii na nk. Nie wydaje mi sieaby dawanie linków do samodzielnie udsotępniionego w publicznej galerri zdjecia było naruszeniem prawa więc nic nie zdziałasz

Gość moje tez kiedys bylo
:O:O dlatego usunelam konto na nk :O

Gość moje tez kiedys bylo
wkleila jakas gowniara foto moje , bo sie zakochala w moim narzeczonym :O:O to sie nawzywa podlosc popeprzona pita malolata:O

Gość moje zdjęcie tu widnialo jakąs
Przeciez pisze ze jedno moje zdjecie skopiowane z n-k tutaj ktos dal a nie link do galerii na która trzeba sie logowac..wtedy to pól biedy bo tylko widzieliby mnie uzytkownicy naszej klasy a tak kazdy widzial ..zobacze jak policja sobie poradzi ..do sądu tez pójde z tym.

Gość 8og8t88tg
Policja ci powie ze dajac fote do netu powinnas sie z tym liczyc i tyle. Najwyzej cie poucza na przyszlosc zebys uwazala.

Gość pomoozeciee
od 15 stu minut chce mi się kupę i nic, macie jakies sposoby

Gość ojej ojej nie posikaj
się i kupy nie zrób i po co zakładać konta na dziadowskim nk dla półmózgich?

Gość tehdjmxrtf
i ja niby go znajda.?? /:O

Gość zadzwonilam do redakcji n-k
powiedziano mi tam ze znajdą tego kogoś po poczcie którą zakladal by miec tam konto i po ip a jesli nie to sa inne sposoby.

Gość no ale z drugiej strony
gdyby ktoś podał link do galerii to wszyscy widzieliby Twoje imie i nazwisko poza tym w tych czasach większość osób ma konta na nk więc nie śadze,żeby dużo więcej osób zobaczyło to zdjęcie.

Gość kikiii
wyśmieją Cie, nk nie zastrzega kopiowania zdjęc, tylkop sie skompromitujesz

Gość urzekla nas
twoja historia

Gość NIE WYSMIEJĄ JEJ
pisze w regulaminie ze nie wolno kopiowac zdjęc cudzych bo grozi to karą. poczytajcie zanim sie wypowiecie. więc kara tego kogoś dosięgnie skoto autorka już dzwoniła.

Gość no ale z drugiej strony
to było chamskie,owszem,ale żeby zgłaszań na policję?? :O mają poważniejsze problemy

Gość kikiii
jak nie można?a na komórke foto można wysylac, a to jest wlasnie kompiowanie, wiec sama sie zorientuj zanim bzdury napiszesz

Gość dajcie se spokój
z tymi pierdami nie macie prawdziwych problemów? ciszcie się jak nie a nie ciągle te głupoty

Nikt tu nie dał zdjęcia. Podał link do strony, a to nie jest przestępstwo. Zdjęcie w necie sama umieściłaś.

Gość 76rd6r6r6rr
A czy to zdjecie ktos skopiowal? NIE!! Autorka napisala ze byl podany link do zdjecia, czyli to zdjecie bylo dokladnie tam gdzie je autorka sama z wlasnej woli wsadzila czyli na serwerach NK! I koniec tematu.

Gość dsfsd
"pisze w regulaminie ze nie wolno kopiowac zdjęc cudzych bo grozi to karą." to fajnie, ale ten "ktos" nie skopiowal zdjecia, tylko wkleil link :P

Gość trzeba się było zastanowić
zanim umieściłaś swoje zdjęcia w necie. Ktoś Cię zmusił? A link to nie to samo co przekopiowanie i umieszczenie gdzieś zdjęcia