Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana Ala

Czy to można zaliczyć do czegoś niepokojącego

Polecane posty

Gość zakłopotana Ala

Witam. Nie staramy sie o dziecko ale też jakoś bardzo nie zabezpieczamy czyt. stosunek przerywany. Ostatni cykl trwał 33 dni . W 31 dniu zrobiłam test bo sie troszke zaczynałam stresować , wynik negatywny. 33 dnia cyklu dostałam okres. Trwa on juz 5 dzień i jest bardzo dziwny. Jest strasznie słaby , jak patrze na tampona to ledwie jest zabrudzony delikatnie na górze krwia i tak od 5 dni. Zawsze od 1 do 3 dnia okresu mialam obfity a dopiero potem taki barziej delikatny. Czy mzoeliwe zeby okres mi sie tak sam z siebie zmienil na taki skapy gdzie wiekszosc to praktycznie sluz.

Gość zullaaaa
ja uwazam ze co cykl to kobieta ma inny okres tzn raz obfity a raz bardzo słaby... raz ma sie 5 dni a raz 7... raz boli brzuch a raz nie

Gość zakłopotana Ala
Ja zawsze mialam takie pierwsze dni obfity a reszte słabe i dziwie sie , ze tak mi sie nagle mogło to zmienic bo pierwszy raz tak mam i troszke jestem przestraszona.

Gość nie zabezpieczasz się to czego
się teraz boisz, bo nie bardzo rozumiem?

Gość zakłopotana Ala
ciązy sie nie boje , ale martwie sie bo robilam tes , negatywny , a teraz takie dziwne delikatne plamienie i nie wiem cego to może być przyczyna.

Gość zakłopotana Ala
upupup

Gość kiedy robiłaś
test???

Gość zakłopotana Ala
w 31 dniu cyklu.

Gość a w którym dniu cyklu jesteś
teraz???

Gość zakłopotana Ala
to plamienie słabe dostałam w sobote czyli jesli mam liczyc to jako okres to jestem w 5 dniu cyklu.

Gość sorki nie doczytałam do końca.
Ja na twoim miejscu powtórzyła bym jutro test. Jak wyjdzie negatywny to znaczy że na pewno nie jesteś w ciąży

Gość zakłopotana Ala
Zastanawiam mnei właśnie ten słaby okres . Co jak co ale od kiedy pamietam zawsze mialam o wiele mocniejszy ,a to mi sie tak zrobiło pierwszy raz. Dosłownie tylko troszeczke krwi ,a wiecej śluzu i tak od soboty.

Gość Jestem w takiej samej
sytuacji co ty. Plamiłam a raczej brudziłam przez 5 dni. Okresem na pewno nie można tego nazwać. Było tego tyle co kot napłakał. Jutro powtórzę test. zobaczymy co wyjdzie

Gość zakłopotana Ala
To tak jak u mnie. Dosłownie to cały czień mogłabym tampona nie zmieniać i pewnie ni był by cały brudny.

Gość zakłopotana Ala
Ja chyba powtórze test w piątek bo nawet nie mam w domu a jak bede robic to bym chciała rano. Zobacze co z tego wyjdzoe bo troszke to dziwna sytuacja i nigdy tak nie miałam.

Gość Jestem w takiej samej
A miałaś krew??? U mnie to taki brunatny śluz był. A jesteś pewna że w tym cyklu miałaś owulacje??? Przy cyklu bezowulacyjnym może wystąpić takie plamienie i wtedy traktuje się je jako plamienie śródcykliczne.

Gość zakłopotana Ala
Tak co do tego to jestem pewna bo zawsze przy niej mam lekkie pobolewanie jajnika i teraz tez tak było. To nie jest taka prawdziwa krew jak zwykle raczej taka bardzo jasna ze spora iloscia śluzu.

Gość zakłopotana Ala
Hej :) i jak zrobiłaś test?

Gość okres...
okres mialam przez 2 miesiace ciazy, wiec u Ciebie moze byc tak samo. lepiej powtorz jeszcze raz test.

Gość zakłopotana Ala
a ten okres to mialas taki normalny czy raczej taki jak np ja teraz malutko krwi , więcej śluzu.

Gość okres...
okres trwal tak jak zawsze 4 dni, ale krwawienie bylo slabsze. podejrzewalam, ze moge byc w ciazy, wiec zrobilam test. niestety pierwszy i drugi nic nie wykryly. dopiero na 3 tescie pojawily sie 2 kreski.

Gość zakłopotana Ala
A jak zrobie test nie licząc tego krwawienia w 39 dniu cyklu bo tak bym teraz miala gdyby nie to krwawienie słabe to wynik może być już wiarygodny?