Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamciaaa

moment zajścia w ciąże

Polecane posty

Gość młoda mamciaaa

hej dziewczyny , czułyscie sam moment zajścia w ciąże ? staramy się o z męzem o dzidzusia. 3 dni temu aczóło mnie boleć w podbrzuszu , 3 dni temu - moje dn połodne. nie idę jeszcze do lekaza bo lekaz od razu nei stwierdzi ciązy . przez te 3 dni czuje jakby czasami ukłucie , coś innego.... czy możeliwe ze to dzidzia się zagnieżdza ? :D

Gość eee dlaczego nie
jak dobry lekarz to jeszcze przed zajściem stwierdzi ciąże!

Gość młoda mamciaaa
no bardzo fajnie :O a jest ktos kto mi pomoże ? wcale nie twierdze ze jestem w ciązy , byc może coś ze mna nie tak ale chciałabym wiedziec czy moze wy coś czułyście zachodząc w ciąze :)

Gość młoda mamciaaa
no i co ? czułyście jak dzidzia się układa? moze glupkowate pytanie ale będe spokojniejsza jak okaże się ze to dzidzia jednak grasuje mi w brzuszku :)

Gość w jakim brzuszku
?:O chyba w macicy

Gość młoda mamciaaa
nie , nie mam objawów ciazy , bron boze:) nie o to mi chodziło. chodzi o to czy jak sobie to nasionko wedruje zeby sie ułozyc to czy cos czuć, bo tak jak pisałam wczesniej w weekend się staralismy o dzidzie i wczoraj i dzis czuje jekkie kłucie. dlatego che wiedziec czy to "wina" dzidziusia czy co innego

Gość nic nie czuc kiedy
zaplodniona komorka jajowa wedruje do macicy

Gość Zdarza się
że niektóre kobiety podświadomie wyczuwają, że są w ciąży, ale na czym to polega to nie wiem :)

Gość moja teściowa
od razu wiedziala że jest w ciąży bo dostała.........wysypki. za chiny nie da sobie przetłumaczyć ze dzień po stosunku kobieta nie jest jesze w ciąży, a tym bardziej wysypka o niej nie świadczy.

Gość i tu cię rozczaruje
bo wysypka może świadczyć o zajściu w ciąże. W twoim organiźmie znalazły się hormony twojego męża i moga powodować wysypkę, swędzenie skóry itd.

Gość ja wyladowałam w szpitalu
na początku ciąży bo strasznie mnie wszystko swędziało. Próby wątrobowe wyszły dobrze nie pomogło podawanie antyalergicznych leków i w końcu stwierdzili, ze to jest taka reakcja alergiczna. Nawet się śmialiśmy ze mam alergie na mojego męża. Dziecko urodziło się zdrowe ale do samego końca ciąży łaziłam nasmarowana balsamami pudrami itd a swędziało jak cholera.