Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowaa kąpiel

czy waga 56kg przy wzroscie 164cm jest ok?????

Polecane posty

Gość Malinowaa kąpiel

bo mnie sie wydaje ze jestem za gruba :P i mysle zapisac sie na jakiś fitness :) co myslicie na ten temat? a moze znacie jakis fajny klub fitness w będzinie lub sosnowcu??? :>

Gość tak czy siak
zapisz sie na fitness, dla lepszej kondycji www.w-MP3.pl

Gość Malinowaa kąpiel
ok dzieki :) a nie poleca nikt zadnego klubu :P

Gość za mało
powinnaś przytyć conajmniej 3 kilo

Gość frentii
trzeba byc debilem, aby powiedziec osobie o BMI ponizej 21, ze powinna schudnac:O:O

Gość 461214576845796
다음 올해함으로써, 자신의 일자리를 1000 만 유럽을 잃게됩니다

Gość tO B LATWO POLICZYC
ale glupota siega zenitu gdy ktos ci mowi,ze to za duzo. Idioci.

Gość kurczevbc
ja waze 56 przy 159 i nikt nie mowi ze jestem za gruba. Co prawda chce troche schudnac ale ty nie powinnas. masz idelana wage

Oj dziewczyno. To Ja ci powiem: nie wiem czemu sie ZASTANWAWIASZ nad fitnessem. Prosze bardzo zapisz sei do Gymnasionu. Trzoeszke sie porsuzasz acz nie zawiele. Ja mam 168 wzrostu -moaj idealna waga to 52kg i wtedy naprawde wygladam dobrze, teraz troszke przytylam bo waze ok 56, ale cwicze sobei na razie sama bo mam mało czasu i schudne te 4kg. I nie jestem szkieletem. Mam w biuscie i w biodrach po 90 cm, tylko z brzucha mi sie odlozylo, ale robie brzuszki.

Gość the_vulnerable_one
Uwazajcie kiedy radzicie innym sie odchudzac. Jak ja wazylam 56g przy 167cm to pewna osoba pare razy powiedziala mi, ze jestem gruba. Ta sie tym przejelam, ze schudlam do 45kg. I chudne dalej... :O Nienawidze skurywysna.

Gość Malinowaa kąpiel
nie chce w sumie byc jakas mega chuda czy cos ale jednak chcialabym sie pozbyc boczkow i tylka bo troche tego mam... mysle ze jak bym sie jednak zapisala na ten fitness to moglabym uzyskac wymarzona sylwetke :D wiec znacie moze jakis fajny klub w bedzinie lub sosnowcu?? :P

siec klubow Gymnasion , jest w sosnowcu-co drugi dzien i mysle ze schudniesz i wyrzezbisz ciałko ale tak min 3 miesiące. Nie mowie zeby sie odchudzic ale skoro sie dziewczyna pyta czy za duzo czyli wie ze kilka kg jest za duzo.