Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia15036

SPOSOB NA IDEALNA SYLWETKE. WEJDZCIE

Polecane posty

Gość pusia15036

Ćwiczył ktoś może callanetics?Duzo czytalam, ze sie chudnie po tych cwiczeniach i modeluje sylwetke , juz po paru razach widac efekty:) macie jakies doswiadczenia? Jakies linki do cwiczen? ;)

Gość hadzia
nie mam pojecia co o za cwiczenia ale zaciekawilas mnie :)

Gość hadzia
dziex

Gość pusia15036
efekty Callanetics * Poprawa postawy ciała * Smukła, młodzieńcza sylwetka * Wzrost elastyczności mięśni * Wzrost siły i energii * Lepsza koordynacja ciała * Płaski brzuch * Szczupła, smukła talia * Jędrne, okrągłe pośladki i uda * Likwidacja cellulitu * Likwidacja bólów pleców * Wzmocnienie mięśni dna macicy * Wzrost poziomu libido * Poprawa samopoczucia, akceptacja i świadomość własnego ciała NADAJE WYGLAD ZNACZNEJ UTRATY WAGI CIALA - PRZECIETNIE O 2 ROZMIARY!!!! JUZ PO DWOCH SESJACH EFEKTY. Nikt nie stosowal? Co myslicie :) chyba zaczne.

Gość hadzia
w necie chwala kazda diet na takich stronkach ja to nie wieze w sumie w to wszystko ale sprubowac mozna

Gość pusia15036
i schudlas cos :)? Czy tylko mialas ladnie wymodelowana sylwetke? Czytalam, ze ludzie o wiele lepiej czuja po tych cwiczeniach. Opowiedz jakie cwiczenia wykonywalas i po jakim czasie mniej wiece j widac bylo efekty?:)

Gość ttttttt
ip

ja sobie szybki wyrzezbilam fajna figurka cwiczac tae-bo :) godzinka dziennie , po 2 tyg zmienilam sie nie do poznania :)cwicze do tej pory bo lubie , fajna sprawaa

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spasssssslaaa