Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxzalamanaxxxxxxx

co to moze byc ?!zalamana

Polecane posty

Hej dziewczyny mam taka dosc nietypowa sprawe.. Pisze bo sama sobie nie moge juz poradzic, a nie pogadam z nikim bo sie boje:(.. Rycze caly czasm juz naprawde nie mam sil.. A chodzi o to czy nie jestem w ciazy .. Ale zaczne od poczatku. Kochalam sie z chlopakiem w lipcy... W sierpniu dostalam okres, co mnie bardzo ucieszylo. Byl normalny obfity, i dlugi tak jak zawsze 5, 6 dni .. we wrzesniu w ogole nie dostalam co mnie zaczelo niepokoic... W pazdzierniku natomiast znow sie pojawil. Normalny tak jak poprzednio .. Moze i nawet bardziej obfity.. Mozna by powiedziec?! glupia!! bo skoro ma okres to nie jest w ciazy prawda? ale od paru dni jakos dziwnie slabo sie czuje, wymiotowac mi sie momentami chce.. i czesciej siusiam ..nie wiem moze to od strachu:((.. jak myslicie dziewczyny? czy to moze byc ciaza?! Ja juz nie mam sily;(( mam dosc tego zycia.. nie byla bym gotowa na porod, na wychowanie dziecka....pomozcie, blagam:(. Tylko powaznie odp prosze:(nie jest mi do smiechu:(

jutro pojde ..:(

Gość vods
ale współżyłaś z zabezpieczeniem?

Ja kiedyś podobnie miałam, zrobiła test i negatywny wynik. Zaniki mojego okresu pewnie były spowodowane tym ze myślalła iz jestem w ciazy. Wiec zrob test jak najszybciej bo zycie w takiej nie wiedzy jest chuuuukowe :P

nie... ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec.. bo na innych forach mnie zjechali ze jestem nienormalna .. ze w czasie ciazy NIE MA OKRESU ew plamienia .. lekkie a nie mocny okres ktory trw normalnie.. A jesli takowe plamienia sa to lekko nie pokojace i trzeba z lekarzem sie skontaktowac...ogolnie to normalnie jest brak okresu(i plamien) = ciaza... :((( ehhh