Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 3 l a t k a

kocham radka majdana xD

Polecane posty

Gość 1 3 l a t k a

serio go kocham nie wiem co dalej...

Gość campari34
no on jest fajny ma grzywkę na pożyczkę

Ja też ! tak bardzo, bardzo mozno go kocham i mma nadzieje że będzie szczęśliwy z Izą :) skoro ja z nim byc nie mogę a Doda rozstając się z Radkiem była głupia, wogóle źle go traktowała...

Gość drente
Znacie go wogole kvrwa?Pewnie nie to po chvj te wywodu.Ja mialem okazje bawic sie z nim w epsilonie i troszke wiem cos o nim wiec nie piertolcie lupot.

no napewno bawies sie z Radkiem ta takie kity to wsickaj swojje starej nie nam... Napisalas Lubisz mieć obtłuczoną mordkę? Bo Sylwia nie lubiła czyli sugerujesz ze bil sylwie?

skad to wiesz? i tak ci nie wierze, zobacz jaki radek jest uprzejmy i mily i wogole.. ile razy doda go ponizyla w mediach? odpowiem setki razy a On ani razu złego słowa o Niej nie powiedział i nie sądze zeby kogos bil masz kurwo dowody>? jak nie to zamknij ryj bo nie upowaznia cie do oskarzania jego.

Gość dolorexs
nie chcecie to nie wierzcie ale Radek wraz z kilkoma kolegami czesto bawil sie w epsiolnie i energy 2000 w Krakowie.Z racji tego ze trenuje w Wisle to sie mijalismy na treningach.Ja dosyc czesto tez tam bywalem.