Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooostkamp

on mnie wykorzystuje czy nie,co robic?

Polecane posty

Gość oooooostkamp

Bylismy w zwiazku na odleglosc,obecnie zamieszkalismy razem,myslalam ze bedziemy szczerzy ze soba, a wiec co sie wydarzylo, moj facet przd przyjazdem tutaj stracil prace, dostal ostatnia wyplate plus dodatkoa kase , lacznie prawie 4 tysiace funtow, mi powiedzial ze tylko 2 tysiace funtow dostal, ale ja znalazlam papier z pracy na ktorym pisz ile dostal,on o tym nie wie,w tej chwili ja za wszystko place, bo on niby kasy nie ma juz, rozumialam to bo on z innego kraju jest i tak szybko pracy nie znajdzie, ale teraz juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec ,bo dzisiaj przeszukalam jego rzeczy i znalazlam pieniadze, przeszlo 1000 funtow,ukrywa przedemna ze ma pieniadze, bralam juz taka opcje ze byc moze schowal ta kase bo jak by nam cos nie wyszlo to ze by mial za co wrocic i mieszkanie wynajac, ale dlaczego to ukrywa,przeciez ja nie chce jego pieniedzy bo mam swoje,on nic nie wie i teraz nie wiem co ja mam zrobic,czy mu powiedziec ze wiem czy nie, cholera jasna

Jakiej narodowosci jest twoj facet ?? Wiesz mysle ze on ci chyba nie ufa i dlatego ukryl przed toba te pieniadze , moze nie chce ich stracic zeby w razie czego mial za co wrocic do swojego kraju . Nie wiem sama.... a czy on w ogole szuka aktywnie pracy czy moze olewa to i siedzi w domu ?