Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaTuJestem

Sex na urodziny? Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość JaTuJestem

Od miesiaca spotykam sie z chlopakiem, nie jestem z nim oficjalnie, jak na razie tylko sie spotykamy, on niedlugo ma urodziny i zastanawiam sie czy nie zrobic mu prezentu w postaci takiej, ze ubiore jakas seksowna pizamke i... oddam mu sie dodam, ze on jest na mnie zajeeebiscie napalony tyle tylko, ze sie powstrzymuje... bynajmniej sie stara... . Zastanawiam sie tylko czy to dobry pomysl...? Jak myslicie?

Gość JaTuJestem
a może by jeszcze nie było nic seksualnie to tylko mu obciągne ale narazie bez połyku?co o tym myślicie?piszcie , przecież doświadczone jesteście

Gość JaTuJestem
nie ma to jak podszyw :) nie rusza mnie to. Ludziki myslicie, ze to dobry pomysl z tym prezentem?

Gość hadzia
moim zdaniem takie zeczy nie na prezet w sumie mzoesz jako niby dodatek do prezetu oddac mu cala sibie ale nie wiem w sumie ile masz lat?

Dobry pomysł. Najpierw moze zrob jakaś lekka kolacje, a po kolacji idź do łazienki założ coś sexi :D ja tam zrobiłam :P:P

Gość JaTuJestem
nawet taką dużą kokarde by moja dosc duża pupa mogła być nią uroczyście obwiązana i wręczona memu chłopakowi w prezencie

Gość JaTuJestem
mam 21 lat, on tez :) zastanawiam sie tylko czy to nie bedzie zbyt szybko, w sumie to chyba jemu bardziej na tym zalezy niz mi, dodam jeszcze tylko, ze taki pomysl wpadl mi do glowy dlatego, ze on mowil mi ostatnio, ze nie obchodzi urodzin.

Gość hehe P
jestem w identycznej sytuacji i też kombinuje czy by naszego pierwszego razu nie odłożyć na tę okazję ;) jakaś kolacja w knajpie, winko.. ;)

Gość hadzia
posluchaj do sexu nie musisz byc koniecznie przygotowana w siesie w tej kokardzie i wogule nie planuj tego daj mu prezet spedzcie romantycznie wieczur i jezeli bedziesz czula ze chesz to powiedz mu to lub zrub zeby i jemu sie zachcialo :) ale nie rub nic jesli nie ebdziesz miala na to ochoty

Gość JaTuJestem
No wlasnie ;p ale ja sie zastanawiam czy to nie jest aby za szybko...? ;p

Gość JaTuJestem
z ta kokarda to byl podszyw :) malo trafiony zreszta

Gość Hadzia a ty ile masz lat

Gość hadzia
no to sluchaj nieplanuj sexu na ta okazje poprostu w dzien jego urodzin daj poniesc sie chwili emocjom zobaczys zco bedzie

Gość hadzia
ja mam 20 lat a co?

Gość hadzia
i duże doświadczenie w dawaniu... takich prezentów nawet bez okazji

Gość JaTuJestem
Hadziu - i chyba tak zrobie, w sumie to ciekawa jestem co z tego wyniknie :). Ma ktos jeszcze jakies zdanie w tym temacie?

Gość hadzia
nie podszywajcie sie bo to zalosne hehehehe

Gość hgkkkskks
gratuluje traktowania seksu jako karty przetargowej, pozniej bedziesz dawac dupy mezowi za nowe kolczyki? seks to ma byc spontan, pozadanie, checi obu stron a nie nagroda. Lepiej byloby zebys sie z nim nawet spontanicznie przespala na pierwszej randce a nie podchodzila tak na chlodno, kalkulujac: miesiac to moge mu zrobic laske, ma urodziny to przyspiesze to o dwie randki. zalosne to. poza tym bynajmniej to znaczy wcale:D wiec wlasnie napisalas ze jest napalony i wcale sie nie stara powstrzymac, dziw ze cie jeszcze nie przelecial:D

Gość JaTuJestem
hgkkkskks - bo moze mysli troche inna kategoria niz ty... ;] a sex w tym wydaniu nie ma byc zadna karta przetargowa tylko poprostu czyms milym dla nas obojga. ps. nie bede musiala "dawac dupy" mezowi za to zeby kupil mi nowe buty,kolczyki itd. bo jestem niezalezna i zwyczajnie mnie na to stac ;]