Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja8989

Celibat

Polecane posty

Gość takaja8989

Mam chłopaka jesteśmy ze soba od dwóch lat . Ostatnio postanowilam ze kolejny seks odbedzie sie po ślubie bo chcialabym zobaczyc czy nie jest on ze mna tylko dla jednego. Co uwazacie na ten temat czy chlopak to wytrzyma?

Gość asdvjasj
Nie.

Gość wytrzyma ale zapamięta
i gdy ty za 20 lat, będziesz żebrać o miłość , on będzie sobie ze spokojem ruchał rudą sekretarkę, a ty będziesz ruchać się butelką po gorzałce, którą z żalu wyżłopiesz....

Gość takaja8989
Czyli uważacie ze nie powinnam mu tego nie robić bo bedzie mnie zdradzal?

Gość takaja8989
za jakieś 4lata

Nierob mu tego bo napewno Cie rzuci... To juz niejest tak ze sie sprawdza czy naprawde Cie kocha,jest z Toba to Cie kocha,gdyby mu zalezalo tylko na sexie to moglby inna dzieczyne znalezc juz dawno

Gość takaja8989
wiem ze nie powinnam mu tego robic...ale nam nie wychodzi w tych sprawach i nie wiem juz co robic...

w jakich sprawach bo nie rozumiem...Jezeli wam nie wychodzi w sexie to przeciez niema problemu,juz wiesz ze niejest tylko z Toba dla sexu... Ale jezeli chodzi o uczucia no to nikt z forum nie pomoze..

poczekasz do ślubu i jak za pomocą czarodziejskiej różdżki, wszystko się zmieni. Ślub taki czarodziejski sposób na wszystkie problemu, nic bardziej błędnego......

Gość takaja8989
To co moge zrobić aby sie poprawilo

Gość normalnyon
kochaj SIE Z NIM! wkladaj to swoja milosc! a bedzie bosko:) co masz na mysli ze nie wychodzilo wam w lozku?

Gość bardzo inteligentnie
Na jego miejscu przestal bym z Toba gadac do slubu, zeby sprawdzic czy nie jestes z nim tylko dla jednego :/

niezle propozycje...albo niekupuj sobie nowych ciuchow do slubu bo moze sie dobrze ubierasz i jest z toba tylko dlatego... Dziewczyno okresl sie jaki masz problem

Gość takaja8989
Cycki mnie swędzą...

żałośni są Ci ktorzy sie pod kogoś podszywaja...dziwi mnie to ze sprawia im to radoche. Jaki problem zawsze jak dochodzi do zbliżenia to ja prawie zawsze nic nie czuje, a on wrecz przeciwnie. I czesto po sie kłocimy itp.

Gość Mam_pytanie
A onanizowałaś się w przeszłości?

Gość JackX
Gratuluję najszybszej drogi do rozwalenia związku, a facet na pewno jest z tobą bo sprawiasz, że jest mu dobrze... świetne posunięcie! Tylko patrzec jak zrobi cię z koleżanką. Co za niedojrzałość i egoizm. Zajebisty pomysł miałaś... Widać, że znasz się na facetach hahahahahhaahahahahahahahahaha ;)

Hmm...jest wiele sposobow na zaspokojenie partnera,to niepowod zeby odrazu odmawiac sexu.. Sprobujcie jakis pobudzajacych zelow(polecam durexa),przed stosunkiem zadbajcie o atmosfera i na poczatek niech pobudzi Cie palcami i jezykiem:) Chyba sam powinien to wiedziec,jesli niesprawia Tobie przyjemnosci to jest dziwny:/ nie chce mu sie czy nie umie??

Tylko pytałam o rade...gdybym sie na nim nie znala to bym juz dawno z nim nie byla...zalezy mi i nie wiem jak to polepszyc...niestety zele odpadaja bo mam na nie uczulenie:(

Gość kurcze wszystkie biora slub
koscielny a tu takie oburzenie? a moze ksiadz jej powiedzial,zeby nie grzeszyla wiecej?

To zacznijcie jak mowilem..najpierw niech doprowadzi Cie do orgazmu jezykiem i palcami a pozniej normalnie uprawiajcie sex,zobaczysz to podziala:) A jezeli nie to moze byc problem z Toba,o ile dobrze wiem sa jakies cwiczenia na tego rodzaju zaburzenia:)

Jednak nie postawie na celibat:) dziś troche nas ponioslo i bylo super...po tak dluzszej przerwie szybko doszlam:) chyba jednak trzeba to trenować

Gość pestkala
robisz ze swojego chłopaka królika doświadczalnego?