Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika12

wczoraj mojego chłopaka wzieli do więzienia a ja jestem w 5 m-cu ciązy ..

Polecane posty

Wczoraj ok. 19 mial się stawić na posterunek. Nie mial pojęcia o co moze chodzić ... szedl normalnie, nie jak by coś miał na sumieniu, chociaz by mu się humor zmienił. Jeszcze zdązył do mnie zadzwonić wczoraj, że przewożą go na inny posterunek, na drugi koniec miasta. Od wczoraj nie dawał znaku życia, pojechałam na policję powiedziałam, ze jestem jego dziewczyną i, ze spodziwewam się dziecka. Panowie policjanci trochę się posmieli na moj widok, powiedzieli, ze nie mogą udzielac zadnych informacji dowiedzialam się , ze przebywa w areszczcie sledczym w innym miescie!!! Jestem zszokowana tak jak jego rodzina i koledzy. On ostatnie miesiące przebywał ciagle albo w pracy, albo u mnie. Na pewno nie prowadził zadnego drugiego życia, bym zauwazyla, ze ma wiecej pieniedzy itp. nikt, kompletnie nikt nie ma pojęcia co się mogło stac. Ja jestem przerazona co dalej będzie, modle się zeby to byl sen zebym sie obudziła. Nie mam pojecia o co moze chodzic ciagle placze. A moi rodzice ? oni, przeciez padną trupem jak im powiem !!!jestem zalamana :(

Gość .....ot ..co.....
nie badz naiwna. za niewinnosc na pewno by go nie zgarneli :D

Gość jakajaka
wiezienie a areszt sledczy to co innego w areszcie sl siedzi sie 3 m-ce do wyjasnienia sprawy

Gość ty dresiaro ze wsi
pewnie jest alfonsem albo sprzedaje narkotyki dzieciom z gimnazjum albo robi rozboje a ty zakochana w idiocie przestępcy będziesz teraz lamentować, wynocha patologio zboczona :-D

Gość hadzia
a jestes pewna ze to z nim masz tego bachora?na bank on cie zapylił?

pod moim sercem rozwija się "dziecko" . Moze Ty masz bachora i Ciebie zapylają ;/

Gość mysl o dziecku
a glupimi komentarzami sie nie przejmuj bo to cipy pisza

Gość wiesz....
oni niestety nie udzielają zadnych info:(kiedyś miałam podobna sytuację policja zatrzymała mojego na ulicy bezpodstawnie!a wiesz co było najgorsze?w sposób jaki go traktowali!!!popychali,wyzywali itp. za co ??? za nic!!!!!!!! taka jest nasza policja niestety:( banda oszołomów ktora swoje frustracje przelewa na obywateli! p.s nawet jesli kogos podejrzewają nie maja prawa tak traktowac zatrzymanego!!!poza tym jesli sad Ci nie udowodni jestes niewinny...

Gość hadzia
uwazaj zeby ciebie nikt nie zapylil bo bzykasz sie na morgi i potem bedziesz miala kolejnego bachora a tatus -nieznany ha ha

Gość __KKKK
na widzeniu sprawdź czy już go przecwelili pod celą

jeśli jest niewinny to sprawa powinna się szybko wyjaśnić, nie martw się, znasz go dobrze, wyczułabyś, gdy było coś nie tak.. może poprostu ktoś go o coś fałszywie oskarżył ze zwykłej złości . Pamietaj o dziecku, trzymaj się

Równie dobrze może chodzić o jakąś sprawę z przed lat, o której nawet nie masz pojęcia, a on dawno zapomniał... Napisz list do Niego... niech Ci wszystko wyjaśni, bo innej drogi kontaktu nie będziesz raczej miała... Tyle co mogę poradzić... no i pamiętaj, że teraz musisz mysleć przede wszystkim o dziecku, to ono jest najważniejsze i nie możesz się denerwować! Powodzenia!

nie martw się, pewnie okaże się, że to jedna wielka pomyłka

Dziękuję za odpowiedzi. Oczywiscie za te podtrzymujące na duchu , a nie dołujące.

Gość KAFFFFFFF
mogę Ci tylko współczuc i Twojemu malęństwu które przyjdzie na świat.Na pewno za niwinność go nie wsadzili.Ukrywał ,to przed Tobą trzymaj się!!!