Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12042008

kto ma wredną teściowa

Polecane posty

Gość Ania12042008

hej . czy ktos z was też ma taka wredna teściową jak ja?moja ciągle mi sie wtrąca do wszystkiego

Moja przyszła teściówka jest tak wredna że mojemu przyszłemu rozkazuje przyjsc i jej pomagac nie patrząc że np jesteśmy po wizycie albo zamierzamy pojśc do kina . A że on kocha mamusie to robi dla mnie wszystko . I odbija się to na nas ;( Dzisiaj np. chciała sobie wyjsc do kolezanki ze swoim kochasiem i kazała Kochanemu przyjśc i posiedziec z jej dziecmi (8 i 4 lat) a ja chora musze siedziec sama ;(

Gość Ania12042008
przykro mi . ja wyjechalam z domu rodzinnego na drugi koniec polski zostawiłam wszystko moja teściowa to jedyna rodzina jest też siostra mojego męza i ciągle tylko ona jest góru a ja wiecznie zła wiecznie zwraca mi uwagi masakra płakac się chce dobrze że mieszkamy oddzielnie

Ty masz gorzej . O matko ja bym się chyba wykończyla . Weź jej powiedz ze w Twoim domu będzie tak jak Ty chcesz a nie ona . Ja jak urodzę to od razu powiem teściowej że to ona ma się słuchac mnie w kwestii do mojego dziecka . A jak będę chciała rady to o nią poprosze . A przed ciążą była taaaakaaa milutka ...

Gość Ania12042008
ja mam synka 3,5 miesiąca teraz teściowa nie przychodzi mąż w pracy jest mi ciężko samej ale daje radę . naszczęście mąz jest za mną . moi rodzice mieszkaja 6oo km pode mnie nawet wypłakać się nie mogę bo przykro im by było że jestem tu sama

Gość Ania12042008
poza tym kiedys powidziała mi żebym nie dzwoniła do niej bo i tak mi nie pomoże to było jak sie wyprowadzaliśmy

Znam to . Ja też prawie cały czas siedze sama :( Ciężko . Ale Ty już masz się poprzytulac do kogo :) A ja jeszcze musze poczekac ... :)

To nie odzywaj się do niej . Znajdz sobie jakas kolezanke fajna z ktora macie wspolne zainteresowania . Może sąsiadka to tak naprawde fajna babka . :)

Gość Ania12042008
sasiadki ,,,, o nie jedna ma 70 lat , druga też koło tego ... zresztą niedłubo otwieramy firme wiec bede miała zajecie

Gość Ania12042008
poza tym dom , mąz dziecko i niedługo praca ..... o nie wiem czy nie za dużo na siebie wziełam . co do teściowej to ona jest straszna masakro normalnie i wszystko ściąga po mnie kolor ścian , fryzurę sposób malowania wszystko...

Gość Ania12042008
mam swoje przyjemności ale trzeba żyć z czegoś muszę zacząć pracować . takie życie

Gość Ania12042008
nigdy się nie przyzna do tego

Gość Ania12042008
uciekam zaraz maz wraca . dlugo jestes po slubie ?

Gość Ania12042008
ja 1,5 roku , a znamy sie od3 lat

Gość do estery
gówniaro masz 16 lat!! teściowa pewnie bedzie łozyc na twojego dzieciaka a ty wypominasz że kazała synalkowi zeby został z rodzenstwem!!?? Dojrzewaj dziewczyno, bo juz duzo czasu nie masz;/

majac 17 lat osiagnelam wiecej niz Ty . Mam swoje mieszkanie a moj chlopak zarabia . GŁUPUPIA TO TY JESTES .

Gość Ania12042008
nie nazywaj mnie głupi skoro mnie nie znasz mój maz tez zarabia i tez mam mieszkanie myslałam ze mam do czynienia z powaznym forum

Gość Ania12042008
poza tym do estery to nie ja napisałam

Gość gdy ktos nie jest tolerancyjny
i nie mysli o innych, bedzie wredną tak tesciowa jak i synową.Chwała Bogu z moja tesciowa zyje mi sie super, chhoc na pewno kazda z nas ma swoje wady, po prostu nie czepiamy sie

Gość Ania12042008
nie czepiała bym sie ale było tego za duzo juz

Gość do estery
co osiągnełaś?? Nic dziewczyno, nawet szkoły nieskonczyłaś, matury nie masz!! Mieszkanie od rodziców przecież bo nie za ZAROBIONE pieniądze!! Weź sie nie ośmieszaj! Osiągnęłaś? Co to za wyczyn dzieciaka zrobić i mieć zagwarantowane mieszkanie? Osiągniecia to skonczenie studiów, dobra praca, ŚWIADOME RODZICIELSTWO! a nie wpadka nastolatków i ciągnięcie kasy z kogo się da! I jeszcze taka niewdzięczność wobec rodziców! Dziewczynko, wpadłaś, stało się trudno, ale nie opowiadaj bajek ile ty osiągnęłaś bo nie osiągnęłaś nić.

do estery popieram cie tzn twoją wypowiedż w 100%. co o zyciu i dawaniu sobie razy może coś powiedziec jak sam nic nie osiągnął....nawet pełnoletności, na nic nie zarobił własną pracą własnym trudem.....:O

miało być ze co taki ktoś moze wiedzieć o dawaniu sobie rady w zyciu... najpierw trzeba trochę pożyć. skonczyć szkołe, popracowac trochę na byt swój i swojej rodziny. a jak sie ma 17 lat to ciezko mówić cokolwiek z własnego doświadczenia bo sie go po prostu nie ma....

Gość do estery
avero - właśnie! Nie mam nic do młodych matek, ale na litość nie róbcie z siebie męczennic i świętych i w ogóle przykładu dla innych! Stało się to trzeba wziąć za swoje życie odpowiedzialność a nie mówić o osiągnięciach! Pęknięta guma to osiągnięcie?? Wiadomo że rodzice pomagają bo w sumie muszą... A potem czytamy takie gówniary co się żalą że ich prawie - mężuś musi coś w domu pomóc! Esera jak popracujesz kiedyś, jak sama do czegoś dojdziesz co cię będzie kosztowało pot i łzy to zrozumiesz co mówię! jak napiszesz tu za lat 18 i powiesz wychowałam wspaniałego człowieka to przyznam że coś osiągnęłaś! Jak napiszesz - poszłam do pracy i daję z siebie wszystko, dostałam awans - to pogratuluję i przyznam że coś osiągnełaś! Ja w twoim wieku nie miałam mieszkania, zresztą SAMA się go dorobiłam wiele lat później, miałam pracę (wolontariat w hospicjum) , znajomych, rozwijałam swoje pasje w jakichś zajęciach pozalekcyjnych. Osiągnięciem dla mnie było wygranie konkursu czy przełamanie własnych barier w pracy z ludźmi... Uczenie się czegoś, kształtowanie jako człowieka! A ty mi wyskakujesz z mieszkaniem - cóż, dla kogoś ważniejsze są wartości i osiągnięcia zewnętrzne niż wewnętrzny rozwój.

Gość Ania12042008
mam 25 lat i ukończone studia pedagogiczne , mąz pracuje na mieszkanie wzieliśmy kredyt