Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesiennnnnaaaaaaa

Gdzie mozna poznac fajnych ludzi?

Polecane posty

Gość Jesiennnnnaaaaaaa

No własnie jak w temacie. Na pewno napiszecie ze w realu, ZGADZAM SIE:) Raczej chodzi mi fajne spedzenie dlugich jesienno-zimowych wieczorow w milym towarzystwie. Macie jakies propozycje?

Gość Jesiennnnnaaaaaaa
Nikt mi nie odpowie? :( To moze powiedzcie czym sie zajmujecie w wolnych chwilach korzystajac z komputera? Nie wierze, ze tylko tutaj ciagle siedzicie:( NIE WIERZE!

Gość fsdafsaf
No cholera jak gdzie ? Każdy w swoich rejonach !

Gość Jesiennnnnaaaaaaa
Bardziej interesuje mnie co robicie z czasem, ktory spedzacie przed komputerem. Rozumiem, ze niektorzy pewnie maja rozne swoje "robotki" , ale co potem? Ilez mozna siedziec i czytac czyjes wypociny, albo udawac wujkow i ciocie "Dobra rada"? Ja chcialabym spedzic ten czas, milo i pozytecznie a najlepiej w czyims towarzystwie, tylko prosze o jakies pomysly:)

Gość Jesiennnnnaaaaaaa
Aaaa i zeby nie bylo, ze tak dlugo nie odpisywalam..Nie, nie czytalam i nie udzielalam sie na Forum:P Ogladalam jutrzejszy odc. pewnego serialu:)

"Bardziej interesuje mnie co robicie z czasem, ktory spedzacie przed komputerem. " raczej masz ograniczone możliwości... bo rozumiem że towarzyskie lub potencjalnie towarzyskie - fora - gry... kurniki czy inne - chaty - komunikatory - emaile - randki online - serwisy społecznościowe - publikowanie na filmów/grafik/muzyki co tam umiesz robić - robienie i promowanie jakiegoś swojego projektu np.: serwisu o czymś... tylko że to może nie dać znajomych i tak ogólnie chyba wyczerpaliśmy ogólny katalog możliwości