Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata.24

mam obsesję na punkcie dziewczyny mojego byłego

Polecane posty

Gość Renata.24

Oglądam ją codziennie na n-k, dzwonię do niej i odkładam słuchawkę albo się nie odzywam gdy odbiera, jeżdżę w okolice jej domu i ją obserwuję tak żeby mnie nie widziała, czasami jeżdżę pod jej uczelnię i czekam aż wyjdzie żeby patrzeć na nią. Nie wiem czemu ją wybrał, nie wiem w czym jest lepsza ode mnie. Wiem że to co robię jest trochę dziwne, ale nie mogę się powstrzymać. Żyję tym, nienawidzę jej.

Gość Michal Marchlewski
No i co dalej? Szukasz towarzystwa na te wyprawy czy faceta?

Zamiast za nią jeździć to poszukaj sobie nowego faceta, nikt nie powiedział, że tamta jest lepsza od Ciebie. Znajdzie się facet, który doceni właśnie Ciebie i tylko Ciebie będzie kochał. Na zawsze.

Gość mówmy mało lecz konkretnie
schudnij, zadbaj o siebie i znajdz kogos lepszego od twojego byłego, może on tez bedzie za nim jezdził i bedzie tak jebniety jak Ty :)

Gość Renata.24
kocham go i chcę go odzyskac

Gość z ciekawości moge
zobaczyć jej profil??

Gość kanianka
jesteś ślepa nic nie poradzisz jeśli on kocha inną takie życie, nie wzniecisz w nim od nowa miłości długo byliście ze sobą?

Gość Kamila.Gorzów.WLK.
Ja mam to samo co Renata.24 tylko bez przesady.Nie to że nie nawidzę jej ale nie znoszę wpiepszyła się po 3 latach do naszego związku tak nagle z czułością i zakochaniem do mojego faceta.Co ona sobie wyobraża że tak nagle ona zastąpi mnie NIE!!! Nie pozwoliłam na to Teraz po 3 latach jej się przypomniało o nim? gdzie wcześniej była jak puszczała dupe wtedy nie myślała o nim ! zrobiła sobie dziecko a teraz co szuka ojca do dziecka bo ten który jej zrobił ją zostawił ciekawe czemu pewnie tez dawała dupy innym. Ona jest sama bo nikt jej nie chce z dzieckiem tym bardziej że takie numery odwalała!!! a jak kiedyś mnie zobaczyła z chłopakiem to spiepszała ze nawet w pewniej chwili nie widziałam gdzie jest.Dzięki Bogu mój chłopak ma rozum wytłumaczyłam mu wszystko i jaka ona jest i co chce osiągnąc dzieki niemu na szczescie nie dał sie omotac i nie było za pozno. Bo jak ona by mi odebrała mojego faceta to....nie wiem co bym zrobiła.Szmata jest na nk na fotce zdzira co rozpiernicza związki cudze i czerpie z tego radość.Znajomi opowiadali że już nie jeden chciała rozwalić.Ja stwierdziłam jedno chyba ją piz...da... smyra i nie ma co sobie tam włożyć i szuka chętnych do bzykania w lesie i uprawiania francuskiego sexu!!!!

Gość Bellaber
Spoko ja tez bym tak robiła ale delikatniej ;)

Gość Kamila.Gorzów.WLK.
Da się przystopować ja mam nad tym kontrolę!!! ale nie życzę nikomu niczego złego ale chciałabym zapomnieć o niej i żeby raz na zawsze znikła z nk i fotki żeby nie można było jej tam oglądać jej parszywej mordy. Mam jedną satysfakcję kiedyś za to co mi zrobiła nie źle ją w balona zrobiłam ehhe a na tym forum mogę wreście wypowiedzieć sie co czuje co myślę jakie mam nastawienie bo raczej ona dobrego nie zrobiła tylko zło i tyle się napłakałam przez tą szmatę!!! Ja nie wiem co ona sobie wyobrażała ? tego najbardziej nie mogę pojąć jak pisała z moim facetem to tak pisała jakby była juz z nim związku i zajęła moje miejsce to mnie wkur... szmata! zadzwoniłam do niej zapłakana i powiedziałam żeby się odwaliła od nas bo tylko krzywdę nam wyrządzą!!! Ja powiedziałam do swojego chłopaka ja albo ona!!!Wybrał mnie:)wtedy Kazałam mojemu chłopakowi zadzwonić przy mnie do niej i powiedzieć jej że to koniec tego wspominania pisania do siebie sms i wiadomości a ona przez tel. się popłakała mu ale z jednym miała racje powiedziała mu tak MAM ZA SWOJE a wtedy ja do chłopaka oczywiście szmato masz za swoje kara za rozpierd... związków i za to że dawałaś d...py innym.To juz prawie rok po tym wszystkim chłopak bardzo mnie przepraszał i sam się przyznał ze dał się ołomotać jej! wie że mnie skrzywdził ale powiedział że nigdy by mnie dla niej nie zamienił codzinnie teraz mówi że mnie kocha bardzo.Tylko Bogu dziękować że sie wszystko tak ułożyło a w tym roku się pobieramy i będziemy szczęsliwym małżenstwem:):):)

Gość ratunek w drodze :D
ja kiedyś miałam gorszą jazde! :D bywają takie laski, których nawet się nie zna, ale po prostu mają w sobie coś takiego, że sam widok mocno wkurwia. i była taka jedna, nie była jakimś totalnym paszczurem, taka przeciętna raczej, ale miała taki zaruzymiały, wredny pysk :o więc pewnego dnia przez przypadek zauważyłam jak skomentowała fote menowi, który i się podobał :o odwiedzilam jej profil(ona nie widziała, że ją podglądałam) na tym koncie był adres jej bloga. weszłam. i tam prawie TYSIĄC zdjęć!!! jej krzywy ryj przedstawiający się we wszystkich minach, ona w milionie pozycji.. przez tysiąc zdjęć przewijało się jej trzech eks chłopaków.. generalnie wychwalała się tam wszystkim: czerwonym paskiem na świadectwie maturalnym, pracami do szkoły, na studiach, swoimi facetami - twierdziła, że każdego kocha i każdy jest idealnym księciem z bajki :o a to takie nijakie paszczury. chwaliła sie tam laptopem, iPodem, telefonem, aparatem fotograficznym, swoim mieszkaniem - po prostu wszystkim.. foty w bikini i samych majtach koronkowych też tam były :o a w podpisach miała jakieś teksty, że i tak wie, że wszyscy jej zazdroszczą itp. WSZYSTKIE ZDJĘCIA CO DO JEDNEGO były przerabiane w photo shopie(nawet dobrze jej to wychodziło, nie wyglądało to tandetnie, tylko pseudo-artystycznie) zaczęłam komentować zdzirze zdjęcia i po jakimś czasie usunęła tego bloga :) nie macie pojęcia jaką satysfakcję i ulgę poczułam :D (w moich komentarzach nie było ani jednego wulgarnego, albo obraźliwego stwierdzenia. zawsze udawałam, że jestem kimś dużo starszym z klasą np. sąsiadem, nauczycielem, rodzicem i mówiłam, że pokazywanie swojego prywatnego i intymnego zycia w internecie jest oznaką kompleksów, tak samo jak chwalenie się wszystkim i wmawianie sobie, że wszyscy zazdroszczą) :o ja mam 20, ona ma 22 :D uważa sie za super inteligentną i mądrą osobe ... hahaha :D

Gość Kamila.Gorzów.WLK.
Widzisz chodzą takie dziwadła po siwcie. Ja się tylko zastanawiam nad jedną rzeczą jak Ona o mało nie rozpie... iła mi związku to ona pewnie tez by nie chciała żeby jakaś zołza kiedyś jej rozpieprzyła . Ja mam satysfakcję kiedyś na pewnym www.:) napisałam jej w wiadomościach co o niej myślę ale to była tak długa wiadomość jakiej nigdy nikomu nie napisałm ale tam zawarłam wszystko co o niej myślałam i że tak powiem wyzwałam od najgorszej!!! Sorry ale ja nie lubię takich dziewuch a konkretnie byłych co po 3 latach i nie tylko jak wcześniej pisałam wpierd.. się do związków po tym co zrobiły swoim faceta. Ja po prostu nie lubię byłej mojego faceta za to żę się puściła i go zdradziła poszła do innego po dziecko go też zostawiła a z 2,3 puszczała się w lesie a z 4 pisze ze jest samotna matką.A robi z siebie taką ślicznotkę i pyszną damę.Pojeb... jej się w głowie

Gość tez z GW
zal mi Ciebie dziewczyno, jestes bardzo prosta osoba, jak widac bez wyksztalcenia. szkoda, bo gdybys byla madrzejsza, wiedzialabys, ze to swojego "ukochanego" powinnas pogonic..to on byl Twoim "facetem", nie ona, wiec to on powinien byc Tobie wierny..co z tego, ze go czarowala, gdyby byl w porzadku i Cie kochal, nawet by na nia nie spojrzal.

Gość conaprawde
do kamila z Gorzowa dziewczyno, zostaw tego debila! przepros ta laske, z ktora...i podziekuj, ze dzieki niej dowiedzialas sie, jakiego masz fajnego chlopaka. gdyby nie ona nadal myslalabys, ze cie kocha, a tak to juz wiesz, ze potraktowal cie jak...naprawde, podziekuj tej dziewczynie, ona otworzyla ci oczy, tylko ty chyba tego nie widzisz

Gość zupa szczawiowa

Gość Kamila.Gorzów.WLK.
Ale ta dziwucha gdzie nadazy sie okazja tam się wpiepsza!! i chce na siłe się wjebać w zwiazek i oto jej właśnie chodzi a ja kocham mojego faceta jak dziewczyny i wy i pewnie nie pozwoliłybyście zeby jakaś laska wam roziebała związek który budowałś tyle czasu a w zwiazkach rozne rzeczy sie zdarzaja i jestem pewna że mój chłopak mnie kocha i podziękował mi za to ,że uratowałam go z tego problemu

Gość Kamila.Gorzów.WLK.
DO tez z GW !!!!!!! Po 1 skąd możesz wiedzieć jakie mam wykształcenie może wyższe od ciebie a jeżeli się nie mylę to to forum chyba o tej tematyce jest przeznaczone do wyrażania swoim poglądów. A co do poganiania ukochanego to tez dostał za swoje!!! ale pieerw ona może ja cię kiedyś dotknie podobna sytułacja będziesz wtedy wiedziała jak się czuje ktoś komu próbowano skraść największy skarb świata!!!

Zgadzam się z Kamilką:) z Gorzowa Wielkopolskiego masz racje takie coś trzeba ostro tępić. Zgadzam się ja bym tak samo zrobiła trzeba walczyć o swoje!!!

Gość Ja się też z wami zgadzam
Trzeba walczyć o swoje jesli sie kocha tak bardzo to trzeba probowac wszystkiego... nawet jesli to skonczy sie gafa albo kompromitacja ale lepiej wiedziec ze sie sprobowalo i nie wyszlo niz pozniej sie zastanawiac a co by bylo gdyby.. i w wiekszosci przypadkow jesli sie ktos stara tak ,,po trupach,, to ta druga osoba predzej czy pozniej to zauwaza i docenia;D

Gość to lepiej przestan
dzwonic do niej, poniewaz wg. prawa nazywa sie to nekanie, a kiedy sie przestraszy i pojdzie na policje, ta ma prawo namierzyc nawet zastrzezony nr. telefonu i przekazac sprawe prokuraturze.

Gość wiesz ciężko tak doradzić
kamila Gorzów ty jestes chora, gosc cie robi jak chce a ty jeszcze za nim biegasz i sie cieszysz idiotko, że "wygrałaś" tak cudownego faceta, a to zwykły burak jest i predzej czy pozniej wywinie ci jeszcze lepszy nr, ale te baby sie nie szanuje, no nie moge :O

Gość Zwyciestwo
Wiecie dziewczyny w związkach różne rzeczy się wydarzją i ludzie jeszcze gorsze rzeczy sobie przebaczją i to mi sie podoba jesli między nimi sie wszystko ułozyło i biorą ślub należy się cieszyć!!! a to co było kiedys to było kiedyś!!! ważne że wywalczyłaś swoje a jesli teraz jesteś szcześliwa i się kochacie i bierzecie ślub to tylko pogratulowac tak szczerej miłości i wytrałej przecierz miłość wszytstko przetrzyma!!!!

Gość Pomocy na ten temat

Gość Szaza:)
Może ktoś inny poradzi