Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie provo jakby co

Pani katechetka mówi, że Rydzyk jest biedny. Czy to prawda?

Polecane posty

Dzisiaj się dowiedziałam, że Rydzyk jest biedny, tylko w tvn 24 go obgadują (słowa nauczycielki) i nie ma on żadnego samochodu i w ogóle jest bardzo dobrym człowiekie. Prawda to czy nie?

To ona ma tego majbacha czy jakoś tak czy nie? Bo już nie wiem czy biedny czy nie

formoza Nie wiemy jaką wiedzą dysponuje owa pani katechetka, więc tak ją nazywając.. popełniasz czyn niegodny człowieka. :classic_cool: Może jest biedny w sensie że na coś chory? Ja oczywiście żartuję. Lecz nie mając dowodów bogactwa.. nic innego zrobić nie mogę.

Gość tak tak tak jest bardzo biedny
i dlatego otrzymuje mnóstwo "darów" od wiernych

bo jako zakonnik on tylko użytkuje tego maybacha a nie posiada} Osobiście nie widziałem nigdzie foty, gdzie Rydzyk siedzi sobie w owym drogim samochodzie. Więc takie zdanie pośmiarduje manipulacją. :classic_cool: :P

Myrevin , dobrze wszyscy wiemy że katechetka to najgorszy typ nauczyciela, nic takiej w życiu nie wyszło to koniec końców poszła na katechetkę.....nic nie potrafi przekazać dzieciom i ma zawężone horyzonty . mogę je porówna ć do jeszcze tylko jednej grupy zawodowej , równie tępych fryzjerek .

Gość qqqqqqqll
Pani katechetka na pewno jest jego kochanką i ma z nim dziecko