Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semememe

upor w szukaniu pracy , warto?????????

Polecane posty

Gość semememe

chodzi mi o upor wyrazajacy moja desperacje :P konkretnie jesli ogloszenia ukazuja sie np 2- 3 i wiecej razy to ja wysylac kilak razy cv? raz wyslalam 3 razy zanim mnie na rozmowe zaprosili, rozmowa poszla super, nie oddzwonili :( czy jesli znowu sie ukaza to wyslac znowu? :P

Gość tezsie dowiem
tez chetnie sie dowiem:)

Gość upór jak
najbardziej ale jak juz tam bylas na rozmowie i cie nie przyjeli to po co ?

Gość semememe
bo bylabym super pracownikiem! do tej pracy to ja sie nadaje super, no ale moze pora uznac ze ich strata....

Gość ja powiem ci tak kiedys
wysyłałam cv do firmy i bez odpowiedzi, potem po kilku miesiacach gdyz znów było ogłoszenie - tez wysłałam cv i wówczas mnie przyjęli :) ale skoro byłas na rozmowie a oni nie oddzwonili to ja bym sobie darowała - upór uporem, ale miałas szanse ich przekonac na rozmowie, skoro nie zaprosili to miej godność....

Drogi forumowiczu! Zamiast tak się upierać w szukaniu pracy lepiej z uporem zacznij zarabiać we własnym biznesie. Jak chcesz to Ci pomogę w tej sprawie.

Gość wwwRozmowaRekrutacyjnaPL
Zdecydowanie nie pchałabym się tam, gdzie mnie nie chcą. Co innego nie przeczytane cv, a co innego rozmowa, po której nie przedstawiono ci oferty pracy. Polecam darmowy kurs http://rozmowarekrutacyjna.pl/kurs/ Pozdrawiam, Angelika Śniegocka www.RozmowaRekrutacyjna.pl

Gość gość
QxzzKwnlsGzjjgdkSV53bsVs